Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stanislav Reiss

Козак
15 Жов 2025
21
  1. Нікнейм адміністратора: Gromova
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Stanislav Reiss #26134
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): tg qqlez
  4. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністраціє. Хочу щиро вибачитися та пояснити ситуацію, яка сталася.
    Після рейду державних структур я дуже сильно розгнівався, тому що співробітники держслужб повернулися після смерті прямо під час активної ситуації. На емоціях я поїхав до будівлі FIB і, не контролюючи себе, вчинив дії, які порушують правила сервера — убив заручників (своїх товаришів) та одного співробітника FIB. За це я отримав бан на 7 днів за MDM.
    Я повністю визнаю свою провину та розумію, що мої дії були недопустимими. Це моє перше серйозне порушення, і воно сталося виключно через емоційну реакцію після конфліктної ситуації в РП.
    Хочу щиро вибачитися перед адміністрацією та всіма учасниками, яких торкнулась моя помилка. Обіцяю, що подібного більше не повториться — я зроблю висновки та надалі дотримуватимусь правил сервера.

Прошу розглянути можливість амністії або пом’якшення покарання. Дякую за розуміння та витрачений час.

З повагою, Stanislav Reiss
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)

6. Дата видачі покарання:17.11.2025

Вкладення

• IMG_7662.jpeg
    IMG_7662.jpeg
    176.7 Кб · Перегляди: 56

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Не бачу причин для амністії. На час блокування Ви можете продовжити гру з твінк-персонажа.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі