Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амністія State 969

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
368
Нікнейм адміністратора
Kaia Swarovski
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
насправді я там говорив в громофоні і ніякого нон рп нема, це просто баг який присутній з обнови 2.4 якого ніяк не пофіксять
вимагаю зняти з мене покарання та відновити в звані. З доказів прикріпляю свою демонстрацію
Посилання на докази
https://youtu.be/gNR0lu4e-cY
Яке покарання оскаржуєте
warn, demorgan 210
також додам те що данний гравець повів себе дуже погано і не виховано відносно до мене, та дуже багато образ я отримав в свою сторону коли просто стояв і нічого не говорив у відповідь, після чого мене це довело і я не міг вже терпіти чисельні прямі образи мене як особистості, тому відмовився продовжувати рп процес з такою людиною, пояснюючи їй все і те що ми можемо розібратися з адвокатом, і переглянути мою відеофіксацію (тайм код- 4:00-4:18), людина не слухала мене та продовжувала ображати мене, тому я відмовився викликати йому адвоката та посадив його до iTT без подальших процесуальних дій, томущо його слова були дуже аморальні
в доказ прикрілюю повнувідеофіксацію з моєї сторони, та фіксацію зі всіма образами
5:47 - людина ображає моне неадекватним, ізза того що я без його дозволу зняв його маску, що є дозволеним згідно процесуального кодексу

1:30- що до тайзера, це не було перевищенням службових повноважень чи порушення стадій застосування сили, томущо у нас не зроблена система витягування людини з автівки тому нам дозволили адміністраторисерверу доставати з машини людину тайзером відігруючи що ми її дістаєм фізичною силою, що я і зробив, так отигровки буличучуть не повні але я просто розгубився ізза тесли яка переїхала людину
5:50 - 6:23 - людина не змогла сказала більше 3 слів не вставляючи між цим солова "***********************************" "***********************************" "***********************************" і все це супроводжуючи образами в мою сторону
7:20 - після усіх пояснень людина стверджує що "ти мені ніхуя не пояснив" хоча повертаючись до таймкоду 3:50 там я чітко сказав "стаття 2 пункт 3 закону про зупинки Вантажного транспортного засобу "
9:03 - знову пряма образа мене як особистість а не як персонажа яког оя отигрую
9:03 - 10:55 - за цей час я не сказав ні одного слова при тому затриманий сказав 28 матів та 12 образ мене як особистість (я рахував) при тому навіть люди в сусідній кімнаті сміялися з нього не знаючи до кого він говорить, після чого я перепитав чи він це говорив до мене він сказав що так це було до мене морда я прищава, після цього я вже заткнув його з матом та образив його 1 раз, після цього я відмовився грати рп з такою "людиною" яка не вміє адекватно спілкуватися з іншими гравцями.
якщо ви залишете покарання за те що я відмовився грати з цим гравцем в рп і закінчив передчасно процесуальні дії, то я буду шокований тому що ні одна людина яка поважає себе не продовжувала діалог а тим пільше рп процес з даною "людиною"

Останнє редагування:

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
368
також хочу поянення чому мені видали покарання за Dm хоча мене почали перші бити кулаками, та за не озвучення прав та статів, якщо це про те що я дав людині 2 секунди щоб вийти або буду використовувати силу, це було правильно бо стання 27 ДК тут недоречна коли людина порушила 4.6КК і це тоді вже не являється трафік стопом а затриманням

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. При будь-яких умовах, ви не можете поводитись так, як було на цьому відеозаписі. Всі відігровки мають бути чіткі, а не такі як у вас. Ви не можете вбивати гравців, посилати їх у відповідь. Всі покарання видано вірно, зніматись не будуть.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі