- 19 Чер 2025
- 346
- Нікнейм адміністратора
- Milana Moore
- Ваш статичний ID
- 19686
- Звʼязок з Вами
- dinis8768
- Детальний опис скарги/ситуації
- я побачив що до BCSD приїхали 2 людини гражданскі з броніками ATF на собі, двоє вдавили кюхи, я викликав адміна щоб коли вони зайшли щоб прослідкували що ще раз вони не вдавлять кюхи.
після того як вони зайшли, вони попробували уїхати але я їх затримав, після затримання я захтів передати проц дії, на той момент в онлайні фракції був тільки я і рекрут який не має право проводити проц дії, на це надав докази фотографіями, я попробував передати проц дії працівникам LSPD які були на титулі BCSD але вони відмовились сказавши що зараз почалася дамба вони їдуть на неї, ну у мене бульше не було виходу як провести проц дії, так як у мене були варіанти
1- проводити проц дії тільки одному затриманому а другого відпустити (що являється халатністю та NRP)
2- відпустити двох (що являється халатністю та NRP )
3 - проводити проц дії двом (що являється NRP за який мене відкинули на 2 дні бану)
зробив так- викликав працівника FIB згідно процесуального кодексу після статдії винесення розшуку, та згідно кримінального кодексу - томущо у людей були бронижелети ATF що являється держ майном FIB і порушенням статі 5.6КК. Після чого передав йому проц дії, і далі проводив проц дії одному гравцю
Звісно я відносно погоджуюся з покаранням, але в мене тоді питання- що я мав в цій ситуації робити
коли не було працівників BCSD щоб передати проц дії, а працівники LSPD відмовились, а по рації працівника FIB я не міг викликати раніше ніж після стадії винесення розшуку, тому що від мене тоді було б порушення, а саме не дотримання стадій процесуальних дій
А за те що мені видавали вже покарання за 5.1ЗП на 1 день бан, то мені його пізніше пан Адольф зняв.
ФОТО
- Посилання на докази
- https://youtu.be/lla3sTPh1tg
- Яке покарання оскаржуєте
- Ban 2 дні
-