Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Амністія, вибачення за свої покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romik Baka

Новий гравець
8 Кві 2025
24
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Dana Vulik #22579
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ban_derchik ds
  4. Суть скарги:
  5. Друзі, гравці та шановна адміністрація,Пишу з глибоким каяттям і повним усвідомленням своєї помилки. У GTA 5 я діяв неправильно — підходив до гравців, казав “потисни руку”, і замість дружнього жесту грабував. Це було нечесно та неповагою до кожного, з ким я взаємодіяв.

Особливо хочу вибачитися перед італійською мафією. Через мої дії ви могли відчувати дискомфорт, втрачати ресурси та отримувати непотрібну напругу. Мені соромно, що я зіпсував вам атмосферу гри та створив неприємні ситуації.

Я заробив на цьому лише 60 тисяч, і тепер розумію, що це зовсім не вартувало втраченої довіри, зіпсованих стосунків та поганого враження, яке я залишив. Я хотів швидко підняти гроші таким способом, але цим лише зіпсував гру іншим і собі теж.

Мене вже забанили на 6 днів, і цей бан став для мене важливим уроком. Зараз я усвідомив, що подібні дії недопустимі. Відтепер від мене не буде жодного обману чи хитрощів. Я хочу чесно розвиватися в цій грі, будувати хорошу репутацію та приносити у спільноту лише позитив.

Прошу адміністрацію розглянути можливість зняття бана достроково. Обіцяю, що подібне ніколи більше не повториться. Я хочу виправити свої помилки, повернути довіру гравців і довести, що можу бути корисним та порядним учасником цього світу.

Ще раз щиро вибачаюся перед усіма, кого я образив, обманув або поставив у неприємне становище.

З повагою, Dana Vulik ❤️
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): немає
  7. Дата видачі покарання: 10.08.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Не бачу причин для анулювання блокування. Можете продовжити гру на твінк-персонажі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі