Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Амністія (бан за твінк)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yuki_Kolomoiska

Козак
4 Бер 2026
9
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
Yuki Kolomoiska \ 36264
Звʼязок з Вами
yuki_foxi ( ds) foxy_1904 (telegram)
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє!

Звертаюся до вас із проханням розглянути мою амністію.

Я щиро хочу вибачитися за ситуацію, яка склалася. Повністю визнаю свою помилку й розумію, що відповідальність за мої акаунти лежить саме на мені.

Причиною блокування став мій старий твінк. Він перебував у сім’ї, а мій основний акаунт — в іншій сім’ї, що, як я вже зрозуміла, також є порушенням правил. Я не намагаюся знайти собі виправдання, але хочу чесно пояснити, як це сталося. На цьому акаунті практично немає награного часу, я дуже давно ним не користувалася і з часом просто забула про його існування.

Учора я вже подавала амністію щодо загального чорного списку на основному акаунті, адже намагалася вирішити саме цю проблему. Через хвилювання та постійні розбірки я навіть не згадала про старий акаунт. Лише зараз, коли почала перевіряти все детальніше, зрозуміла, що саме він став причиною ще одного покарання.

На цей момент мене вже видалили із сім’ї, тобто порушення повністю усунуте. Чесно кажучи, я й сама не розумію, чому цього не було зроблено раніше, особливо зважаючи на те, що людина знала про мої проблеми з блокуванням. Водночас я не хочу перекладати відповідальність на когось іншого, адже це був мій акаунт, і саме я мала переконатися, що все відповідає правилам.

Мені дуже прикро, що через звичайну неуважність і забутий акаунт я опинилася в такій ситуації. У мене не було жодного наміру обходити правила, приховувати щось чи отримувати будь-яку перевагу. Якби я пам’ятала про цей акаунт, я б одразу вирішила це питання.

Мені справді подобається цей проєкт. Тут залишилося багато часу, сил, хороших знайомств і приємних спогадів. Саме тому мені дуже важко усвідомлювати, що все може закінчитися через помилку, яка не була зроблена навмисно.

Я дуже прошу дати мені ще один шанс. Обіцяю, що надалі уважніше ставитимуся до всіх своїх акаунтів, дотримуватимуся правил і більше не допущу подібної ситуації.

Якщо ж ваше рішення залишиться без змін, то, на жаль, для мене це стане завершенням гри на цьому проєкті. Починати все з нуля після всього пережитого я вже не бачу сенсу. Мені буде дуже шкода піти саме через таку прикру й необдуману помилку, але я з повагою прийму будь-яке ваше рішення.

Дякую, що приділили час моєму зверненню. Дуже сподіваюся на ваше розуміння, поблажливість і можливість виправити свою помилку.
Посилання на докази
https://ibb.co/fV60Z9rW
Яке покарання оскаржуєте
Бан 5 днів
Отримала бан за основний акаунт і твінк в різних сімях

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,263
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Амністія схвалена. В подальшому будь-яка амністія по цьому правилу буде неможливою.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі