Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Амністія бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

TRAVIS

Козак
26 Січ 2026
60
Нікнейм адміністратора
Maks Verbitskyi
Ваш статичний ID
33659
Звʼязок з Вами
ds frez63s
Детальний опис скарги/ситуації
Кафнув гравця за 12.4 КК, якитй вчинив збройний напад на мене, прибувши до ІТТ приїхав адвокат якому було пояснено всі підстави затримання і тд та під час перегляду відео з боді я кажу йому по РП, що відкрив та завантажив відео в папку папку стейт-приймальна 1, потім він мені говорить, що "ні заходь в якусь іншу папку", я йому говорю, що я завантажив відео в приймальню 1 та чекаю тебе там він починає морозитися, відмовляється дивитися відео з бодіка починає давати безпідставну рекомендацію припинити проц. дії не переглянувши відео, прошу викликати прока, який приїхавши також говорить мені заходити кудись в іншу папку доказуючи свою принциповість, я відповідно топлю до талого і кажу заходьте в приймальню я все покажу, я не відмовляюсь в мене були всі докази на, що отримую знову відмову і рекомендацію зупинити процесуалку, я ошалєл пишу адміну, тікет прийняв Maks Verbitskyi, він не намагається внікнути в ситуацію а говорить мені шаблонними словами та намагається дефати говку та їхні дії і коли вже адмін з'являється я говорю почекайте я напишу куратору, щоб розібратися в цій ситуації на, що отримую бан 3 дні, але ніхто не вважав за доцільне покарати адвоката та прока за порушення п. 3.17 ПДО так, як вони видали рішення з порушенням РП логіки (я попередньо завантажив відео з боді камери саме в папку приймальня 1)
Доповню, що коли з’явився адмін я йому повідомив, що маю намір відпускати затриманого, але хотів написав куратору.
Прошу розбанити мій аккаунт, ситуація патова та двостороння
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/qNo7Opo
Яке покарання оскаржуєте
3.16 ПДО
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Амністія схвалена.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі