Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амністія Бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Graf Drakula

Шановний гравець
30 Бер 2025
56
Нікнейм адміністратора
Adolf
Ваш статичний ID
16187 Graf Drakula
Звʼязок з Вами
DS - draxt001
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна адміністраціє!

Прошу розглянути можливість амністії мого бану та надати мені ще один шанс. Я усвідомлюю, що припустився помилки, скіпнувши машину «Кобра», і повністю визнаю свою провину.

На момент ситуації я не до кінця усвідомлював наслідки своїх дій, але тепер розумію, що порушив правила сервера та створив незручності для інших гравців. Щиро шкодую про скоєне та запевняю, що подібне більше не повториться.

Я ціную цей сервер і хочу продовжити грати на ньому, дотримуючись усіх встановлених правил. Прошу поставитися до мене з розумінням та дати можливість виправитися.

Дякую за приділений час та розгляд моєї заявки.
Посилання на докази
https://ibb.co/p65ZVZGL
Яке покарання оскаржуєте
Permanent
Шановна адміністраціє!

Прошу розглянути можливість амністії мого бану та надати мені ще один шанс. Я усвідомлюю, що припустився помилки, скіпнувши машину «Кобра», і повністю визнаю свою провину.

На момент ситуації я не до кінця усвідомлював наслідки своїх дій, але тепер розумію, що порушив правила сервера та створив незручності для інших гравців. Щиро шкодую про скоєне та запевняю, що подібне більше не повториться.

Я ціную цей сервер і хочу продовжити грати на ньому, дотримуючись усіх встановлених правил. Прошу поставитися до мене з розумінням та дати можливість виправитися.

Дякую за приділений час та розгляд моєї заявки.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,092
Вітаю!
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі