Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Адміністрація | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

lyshevskyi

Будь-які дії мають свої наслідки
22 Жов 2024
44
  1. Нікнейм адміністратора: Невідомо
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Oleh Lyshevskyi #8236
  3. Контакт для швидкого зв'язку: @lyshevskyi
  4. Суть скарги: Пишу дане звернення з приводу отриманого мною покарання у вигляді попередження (warn), яке я вважаю несправедливим.
    Я подав скаргу на гравця «Перегляд» [2991], яка була розглянута та задоволена, що свідчить про правомірність моїх дій під час ситуації.

Усі мої дії як співробітника поліції були в рамках RP-процесу та регламенту BCSD. Я виконував службові обов’язки та діяв відповідно до ситуації, реагуючи на порушення ПДР, DM, та агресію зі сторони вищевказаного гравця.

Отримання попередження в такому контексті виглядає нелогічним та необґрунтованим, особливо враховуючи, що сам порушник був покараний, а мої дії були зафіксовані на відео, яке я надав як доказ.

Прошу:
    — повторно переглянути матеріали справи;
    — надати чітке й обґрунтоване пояснення, за що саме було видано попередження (warn);
    — у разі встановлення помилки — анулювати попередження та зняти його з мого акаунту.

Також повідомляю, що після вдалого розгляду апеляції, прошу, мене відновити в організацію BCSD на третє звання.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): «Перегляд» , «Перегляд»
  6. Дата видачі покарання: 18/19.07.2025

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. В телеграм написати Вам не можу, Ви встановили платні вхідні повідомлення. Посилання на скаргу не знайшов. Створіть тему заново, виправивши помилки.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі