Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Адміністратор Server | Виданий бан неправильно знідно ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zed Norz

Мл.Адміністратор
20 Лис 2025
25
Нікнейм адміністратора
Адміністратор Server
Ваш статичний ID
26226
Звʼязок з Вами
Дс:empitnesse Тг:@J1kryyy
Детальний опис скарги/ситуації
Бан був виданий по причині згадка рідних те що я згадував рідних я признаю але згадував я рідних в хорошому сенсі я просто сказав людині що він схожий на своїх батьків а це на мою думку не образа.
Наприклад:
Я підійшов до людини і сказав що він дуже схожий на свого батька і мати ( це не є образою бо це так і є і я не проявляв ніякої агресії до людині і непристойних слів або ображання рідних)
На мою думку я не зробив нічого поганого в сторону людини бо не згадував непристойні речі або образи.
Посилання на докази
Відео доказів не присутні якщо буде відхиленна ця заявка то велике прохання хоча б мені надати відео доказ що я зробив поганого
Яке покарання оскаржуєте
Згадка рідних
.

Вкладення

• image.png
    image.png
    28 Кб · Перегляди: 61

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, Ви говорили нерозбірливо, сенс Ваших слів був незрозумілим. І повторили Ви це тричі стрімеру

Zed Norz

Мл.Адміністратор
20 Лис 2025
25
Я признаю що я йому це повторяв декілька разів і це було нерозбірливо але в мене тоді питання якщо я й говорив нерозбірливо то за що був виданий бан якщо неможна стверджувати що я саме казав образу якщо річ була нерозбірлива.
На мою думку якщо річ нерозбірлива то ніхто з нас не може стверджувати що саме це було бо коли річ нерозбірлива то не можна сказати що це було саме образа чи прості слова.
Відео доказ в мене не присутній і річ була теж не розбірлива то я теж не можу стверджувати що це була не образа. А з протилежної вашої сторони якщо річ була нерозбірлива то ви теж не можете стверджувати що це була образа.
Ця ситуація незрозуміла а покарання видане суворе.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
А я не стверджую, що там були образи. Тому Ви отримали покарання за згадку рідних.

Zed Norz

Мл.Адміністратор
20 Лис 2025
25
Все я зрозів добре вибчаюся що потривожив, я думав що якщо я скажу за батьків погане то мене відмудолять я просто не знав що саме вживання будь чого про рідних, ще раз вибачаюся що потривожив гарного дня дякую за вашу роботу.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Термін покарання я зменшу Вам, але не порушуйте у майбутньому, будь ласка. Майте повагу до своїх.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі