Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Адміністратор Liquid | Покарання гравців просто так | Для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ardi Morton

¿WhyYouHateMe?
17 Кві 2025
18
  1. Нікнейм адміністратора: Liquid
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Ardi Morris 17022
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): ardi_morton (ds)
  4. Суть скарги: Мене посадили в деморган на 100 хвилин з причиною "Використання вразливостей системи". Я працював на роботі водія автобуса доїжджав до першої мітки маршруту та повертався. Я не мав злого наміру, не використовував сторонні ПО, просто виконував дії, які дозволяє ігрова механіка.
    Мене звинуватили у використанні вразливості, хоча сама адміністрація уже більше 3 днів не може це виправити. Я не можу відповідати за технічні недоліки системи, про які навіть не був попереджений. Вважаю несправедливим, що гравців карають за помилки, які мала б усунути адміністрація.
    Замість попередження чи пояснення я одразу отримав покарання, хоча навіть не знав, що це порушення. Усе, що я робив діяв у межах дозволеної механіки, яку сам сервер не обмежив.
    Прохання: переглянути ситуацію, винести компенсацію, ну камон цеж бред я потратив із за адміністрації 100 хвилин свого часу за які спокойно міг заробити більше 200к, а також звернути увагу на те що вина в цій ситуації лежить не на гравцях, а на відсутності адекватної технічної підтримки та попереджень. Прошу утриматись від покарань, доки адміни самі не виправлять "вразливість".
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://imgur.com/a/wbNMaZT
  6. Дата видачі покарання: 20/04/2025
Варто зазначити, що ця проблема існує вже понад два дні, і адміністрація досі не змогла її усунути. Вважаю неправильним карати гравців за технічні недопрацювання, які має вирішувати сама технічна адміністрація. Якщо система дозволяє певну дію без будь-яких обмежень чи попереджень, то відповідальність за це має лежати на адміністрації, а не на гравцях.

Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
У правилах нашого проєкту є чіткий пункт про заборону використання вразливостей системи в особистих цілях. Ви знали про те, що йдеться саме про вразливість, але все одно свідомо порушували. З боку адміністратора жодних порушень немає, оскільки він діяв у межах встановлених правил, дотримуючись цього пункту.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі