Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження Бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Нікнейм адміністратора: Sergo Buffalo
Особистий нікнейм / статичне ід: Hauun Martinez
Суть скарги: отримав блокування акауна "до вияснення" за продажу тайзерів. я визнаю свою помилку прохання зменшити термін покарання. Більше такого не повториться
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата видачі покарання:20.01.2025

Останнє редагування:

Roma Yalovy

Козак
29 Гру 2024
28
Особистий нікнейм / статичне ід: Subaru Gipsovish
Суть скарги: отримав блокування акауна "до вияснення".Я визнаю що я повний рижак і продавав тайзери дуже палевно так як це мій 1 рп проект. Я вам обіцяю якщо я буду цим займатися ще то до вас ця інформація не дійде! А на даний момент я вам обіцяю що не буду більше займатися цим неправильним прибутком. прохання зменшити термін покарання. І да ще хотілось може пограти на оновленні 1.1 бо так і не дочеквся. І давайте якось проясним цю ситуацію може ви щось ще хотіли дізнатись.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://imgur.com/a/ta2GRVX
Дата видачі покарання:20.01.2025

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю.
Надаю відповідь вам від себе:

1. Costil Gipsovich
Порушення: Було зафіксовано злив матеріалів зі складу Армії.
Подальші дії:Значна кількість цих матеріалів була передана гравцю Roma Yalovy, що також сприяло розповсюдженню ресурсів у незаконний спосіб.
2. Hauun Martinez

Порушення: Гравцю було передано Stun Gun та інші матеріали, після чого він використовував їх для особистої вигоди.
Подальші дії:
Hauun Martinez почав активно продавати отримані матеріали іншим гравцям, чим завдав шкоди системі обліку ресурсів та порушив внутрішні правила.
3.Subaru Gipsovish:

Порушення: Гравець вилучив зі складу BCSD велику кількість Stun Gun, а також значну кількість інших матеріалів.
Подальші дії: Ці ресурси були передані гравцю Roma Yalovy, що створило загрозу зловживання ресурсами, які повинні використовуватись виключно за призначенням.

4. Roma Yalovy
Подальші дії: Гравець отримував ресурси від інших учасників порушення та використовував їх для особистої вигоди або передачі третім особам.

Ви порушили Загальні правила державних організацій UKRAINE GTA 5:
1.33. Заборонено продавати будь-яку державну амуніцію , матеріали зі складу, працівникам державних структур. | Блокування від 3-30 днів.

На мою думку, ви не заслуговуєте на зменшення покарання, оскільки систематично порушували правила сервера.
Очікуйте рішення ЗГА та ГА.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю, основна проблема цієї ситуації в тому, що зовсім не має різниці, перший RP проєкт це чи не перший у Вас. Ви ціленаправлено використовували тимчасові недоліки система, розуміючи що порушуєте. Якщо ви розуміли, що порушуєте, це означає, що і до покарання були готові.
Це як красти у своїх, зовсім не благородна справа.
Створіть тему після 01.02.2025, повторно розглянемо ситуацію. До цього часу рішення адміністраторів щодо цієї ситуації залишається незмінним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі