Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Young_Thug | Скарга на адміністрацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yoma_Fallas

Новий гравець
16 Сер 2026
2
Нікнейм адміністратора
Yoma_Falles
Ваш статичний ID
44947
Звʼязок з Вами
vova5783
Детальний опис скарги/ситуації
Від мене було подано тікет щодо допомоги, оскільки виникла проблема — не відкривався багажник автомобіля. Для вирішення проблеми була потрібна допомога адміністратора.

На момент звернення тікет перебував без реакції адміністраторів протягом 3 хвилин. Після цього я додатково звернувся до адміністрації через VIP-чат, написавши:

«Адміни є?
Чому тікет не беремо в роботу?
Як мут за капс, то одразу, а як тікет взяти в роботу — то пох.»

Через приблизно 30 секунд після цього адміністратор Young_Thug видав мені мут за пунктом 2.8 терміном на 60 хвилин.

При цьому сам тікет був прийнятий в роботу лише через 9 хвилин після його створення.

Виникає питання: адміністратори слідкують лише за VIP-чатом та порушеннями в ньому, чи також повинні своєчасно реагувати на тікети від гравців?

Я не заперечую, що моє повідомлення могло порушувати правила чату, однак вважаю дивним те, що на порушення в чаті реакція була майже миттєвою, тоді як на прохання про допомогу через тікет реакції не було протягом 9 хвилин.

Прошу перевірити дії адміністратора Young_Thug, а також звернути увагу на своєчасність опрацювання тікетів адміністрацією.
Посилання на докази
https://litter.catbox.moe/yvcw4g.png
Яке покарання оскаржуєте
Young_Thug видав мут за 2.8 60 хв

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
З адміністрацією, яка була присутня в даний час в грі, буде проведено бесіду. Адміністратор видав покарання вірно.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі