- 18 Бер 2026
- 8
- Нікнейм адміністратора
- не має
- Ваш статичний ID
- 12865
- Звʼязок з Вами
- tg - bhd01
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я отримав перманентне блокування з причиною «дюп Bugatti Brouillard» та хотів би оскаржити дане покарання і попросити детальніше розглянути ситуацію.
Є баг із будинком, при якому після смерті персонажа, коли він знаходиться в автомобілі, може з’явитися дублікат цього авто. Саме таким чином у мене з’явилося два автомобілі Bugatti Brouillard(фантомного).
Ці автомобілі можна було відремонтувати та їздити на них, однак провести з ними будь-які фінансові операції — продати, здати на звалище тощо — було неможливо. Я не дюпав гроші, не отримував із цього жодної фінансової вигоди. Ми з братом (Nekit Rolls #46409) лише їздили на цих автомобілях, витрачаючи власні кошти на їх ремонт.
Я розумію, що сам факт використання продубльованого автомобіля міг викликати питання з боку адміністрації, однак у мене не було наміру використовувати баг для отримання переваги або завдавати шкоди економіці сервера. Після рестарту такі автомобілі в будь-якому випадку зникали.
На проєкті я грав активно, вклав багато часу та коштів, маю активну сім’ю, яку розвиваю. Раніше подібними порушеннями або навмисним використанням багів для отримання вигоди не займався.
Тому прошу адміністрацію, за можливості, переглянути ситуацію та перманентне блокування. Я готовий надати будь-яку додаткову інформацію, яка буде необхідна для розгляду.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/cctxbtML
- Яке покарання оскаржуєте
- перманентне блокування