Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Petya Grimx

колл на вс тут дають?
15 Кві 2026
94
Нікнейм гравця
-
Статичний ID гравця
#19241 #16266 #30469
Ваш нікнейм
Petya Grimx
Ваш статичний ID
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
str1mixc
Суть скарги
Перекаф + нонрп посадив в машину + зверніть увагу на спілкування гравця #16266 і #30469
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
0:08 - перекаф #19241 0:27 - нрп посадка #19241 3:18 - спілкування від #16266 3:44 - 30469
фібібі

Nikolas Yakuza

Лідер
13 Чер 2025
133
По переше перекафу там не має бо я беспосередньо являюся субєктом затримання і попросив працівника вас відбустити щоб я беспосередньо провів з вами розмову це раз по друге вас відпустили по нормальному хоч фрапс від вас не повний де ви намагалися спровокувати працівника фіб не реагуючи на його вимоги зняти маску, по третє попрошу вас надати повний відкат ситуації де ви провокували мого співробіника ФІБ. І попрошу звернути увагу де данний гравець писав тікет на що його відповли (( Наче все норм))

Останнє редагування:

Petya Grimx

колл на вс тут дають?
15 Кві 2026
94
По переше перекафу там не має бо я беспосередньо являюся субєктом затримання і попросив працівника вас відбустити щоб я беспосередньо провів з вами розмову це раз по друге вас відпустили по нормальному хоч фрапс від вас не повний де ви намагалися спровокувати працівника фіб не реагуючи на його вимоги зняти маску, по третє попрошу вас надати повний відкат ситуації де ви провокували мого співробіника ФІБ. І попрошу звернути увагу де данний гравець писав тікет на що його відповли (( Наче все норм))
по перше перекаф там є, ви приїхали після того як ваш співробітник почав зі мною іс розмову, нічого не знаючи взяли і почали йому наказувать відпусти, самі надягнули кайданки і по нон рп посадили в тачку

Petya Grimx

колл на вс тут дають?
15 Кві 2026
94
https://youtu.be/Hjedjjyu6NE
Ось початок відео) і де там мої провокації дірєктор? фанатієте від мене? Відео стопається коли згортаюсь в дс щоб зловити розмут або замутитися

Qoqsik Extended

Козак
6 Кві 2026
14
1788736435480.png

Petya Grimx

колл на вс тут дають?
15 Кві 2026
94
так як адмін не являється куратором госки то не шарить в цій хцйні яку ви чудите, тому і звернувся на форум

Kupidon

Козак
23 Січ 2026
7
Якась каша з тексту. Розділові знаки будуть?
1788770813634.png

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
469
Вітаю, шановний гравцю!

Ознайомившись із наданими вами доказами та детально розглянувши ситуацію, виношу наступний вердикт.

У ході ситуації ви перейшли на MG та розпочали спілкування з лідером. Лідер у ввічливій формі попросив вас не провокувати та не байтити державні організації, при цьому зазначивши свою особисту думку щодо ситуації.

Під час подальшої бесіди з вами спілкувалися у спокійному тоні, дотримуючись субординації, та намагалися пояснити актуальний порядок взаємодії та роботи державних фракцій.

Також вами було надано другий відеозапис, на якому, за вашими словами, присутній початок ситуації. Однак відео є обрізаним, через що встановити повний контекст подій та надати однозначну оцінку діям учасників на підставі цього доказу неможливо.

Щодо передачі затриманого: директор FIB має право звернутися до свого співробітника з проханням передати затриманого. У наданих доказах не встановлено факту примусу чи іншого порушення - з вами намагалися провести звичайну бесіду та пояснити ситуацію.

При цьому саме ви першими перейшли на MG, після чого лідер підтримав формат спілкування та подальша розмова проходила виключно в рамках ООС.

Гравець 16266 отримує покарання згідно пунктів:
5.1. ЗП “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60 хвилин.
4.6. ЗП Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 90 хвилин.

Порушення з боку лідера за наданими доказами не встановлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі