- 28 Тра 2026
- 5
- Нікнейм гравця
- Aleksandr Cherkes
- Статичний ID гравця
- 38307
- Ваш нікнейм
- Natali Dobryak
- Ваш статичний ID
- 39829
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- Discord: msf_natali
- Суть скарги
- Без провокування, планувала їхати в тк. Гравець самостійно під’їхав до мене, почав мене ображати, після чого вирішив мене пограбувати.
Також хочу зазначити, що цей гравець ображає не лише мене, а й інших гравців.
При цьому пограбування було проведено з порушенням правил сервера та неправильно відіграно.
Прошу адміністрацію перевірити цю ситуацію за наданими доказами та вжити відповідних заходів щодо гравця.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 29.08.2026 18:01
Без провокування, планувала їхати в тк. Гравець самостійно під’їхав до мене, почав мене ображати, після чого вирішив мене пограбувати.
При цьому пограбування було проведено з порушенням правил сервера та неправильно відіграно.
Прошу адміністрацію перевірити цю ситуацію за наданими доказами та вжити відповідних заходів щодо гравця.