- 23 Гру 2024
- 47
- Нікнейм адміністратора
- Noxx
- Ваш статичний ID
- 8976
- Звʼязок з Вами
- miyaura69
- Детальний опис скарги/ситуації
- адмінстратор Andriy Orrvaro видав мені покарання з яким я не був згідний ( дм людини яка відсижувала деморган, так як по людині яка в деморгані не проходить урок я не думав що це рахується дм, і це розлютило мої емоції, я не зміг їх стримувати і розумію що це не звільняє від відповідальності, я почав спорити з адміністратором і написав йому неприємну річь ( йдіть за руським кораблем дістанте мені пару уламків ) за це я був покарений баном на 15 днів і тепер дуже сильно жалію за свої вчинки дальше я почав виписувати цьому адміністратору в діскорд, надто погані речі за які мені соромно я готовий вибачитись щиро перед адміністратором навіть у відео звінку, і каюся більшле такого не повторбвати і не спорити з адміністрацією, я граю на цьому проекті уже 18 місяців і хочу грати далі, це неймовірний український проєкт, поряд з ним ніхто не стоїть, я хочу продовжувати далі грати на сервері та проводити тут час з друзями, це моє перше покарання в виді PermBAN і дуже хочу щоб ви пішли на зустріч та зменшили покарання, Я чистосердечно каюся за свій поступок, емоції перекрили мене. Я щиро прошу вибачення у адміністратора Андрія, та каюся за поступок, я хочу далі грати на сервері тому будь ласка зменшіть покарання.
Я вже вибачився перед адмінстратором, я не самий хороший гравець але хочу продовжувати тут гру, вибачте одразу за залишену тут заявку так як 8 днів на мою заявку у спеціальльному віділі ніхто не відповів на ту заявку.
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/QOfeahh
- Яке покарання оскаржуєте
- permament ban
Я сильно каюся та прошу щирі вибачення у адміністратора