Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №9339 | Скарга на гравця 38307

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Natali_Dobryak

Новий гравець
28 Тра 2026
5
Нікнейм гравця
Aleksandr Cherkes
Статичний ID гравця
38307
Ваш нікнейм
Natali Dobryak
Ваш статичний ID
39829
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
Discord: msf_natali
Суть скарги
Без провокування, планувала їхати в тк. Гравець самостійно під’їхав до мене, почав мене ображати, після чого вирішив мене пограбувати.

Також хочу зазначити, що цей гравець ображає не лише мене, а й інших гравців.

При цьому пограбування було проведено з порушенням правил сервера та неправильно відіграно.

Прошу адміністрацію перевірити цю ситуацію за наданими доказами та вжити відповідних заходів щодо гравця.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
29.08.2026 18:01
Без провокування, планувала їхати в тк. Гравець самостійно під’їхав до мене, почав мене ображати, після чого вирішив мене пограбувати.

Також хочу зазначити, що цей гравець ображає не лише мене, а й інших гравців.

При цьому пограбування було проведено з порушенням правил сервера та неправильно відіграно.

Прошу адміністрацію перевірити цю ситуацію за наданими доказами та вжити відповідних заходів щодо гравця.

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,045
Вітаю шановний гравцю!

Надайте таймкод порушення.​

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,045
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #38307 отримує покарання за порушення:
4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.
1.1. Пограбування та викрадення дозволяються лише членам кримінальних угруповань. | Demorgan 15-60 хвилин.
Примітка: заборонено будь який союз​
1.3. Пограбування та викрадення від кримінальних організацій повинні проводитися лише в одязі відповідного кольору фракції. | Demorgan 15-60 хвилин.
Покарання: Mute - 120 хвилин, Demorgan - 75 хвилин.

Гравець #34755 отримує покарання за порушення:
1.1. Пограбування та викрадення дозволяються лише членам кримінальних угруповань. | Demorgan 15-60 хвилин.
Примітка: заборонено будь який союз​
1.2. Заборонено грабувати чи викрадати без вогнепальної зброї та маски. | Demorgan 15-60 хвилин.
Покарання: Demorgan - 75 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі