Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Амністія | Зняття ЧСМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Zloy Grimx

I always tell the truth. Even when I lie.
13 Гру 2024
127
1. Discord сервер(-и): Ukraine GTA V
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Danil Petrushka(напевно що він дав ЧСмодерів)
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: kolyadenko007
4. Суть звернення:
Вітаю, шановний КТП!

Звертаюся до вас із щирим проханням переглянути моє перебування у чорному списку модераторів Discord та надати мені можливість для амністії.

Причиною цього покарання стали мої давні висловлювання на адресу проєкту, які були оприлюднені іншою людиною. Не стану виправдовуватися: ці слова дійсно належали мені, однак вони були сказані задовго до мого вступу до складу команди, на хвилі емоцій та без розуміння того, скільки праці насправді вкладається в розвиток сервера. Ставши модератором, я кардинально переосмислив своє ставлення. Я щиро шкодую про сказане в минулому і повністю усвідомлюю неприпустимість подібної поведінки для представника модерації.

Для мене цей проєкт — це не просто черговий сервер. Я залишаюся тут із найпершого дня відкриття, маючи за плечима понад 2200 годин досвіду в грі та досконале розуміння всіх її механік. Під час свого перебування на посаді модератора я віддавався справі на повну: демонстрував стабільно високий онлайн, оперативно допомагав новачкам і підтримував порядок у чатах. Мені щиро подобалося бути частиною команди та приносити реальну користь спільноті.

Я зробив належні висновки зі своїх помилок і прошу вас проявити поблажливість. Для мене важливо закрити цей негативний етап, відновити репутацію та отримати шанс у майбутньому знову довести свою відданість проєкту реальними діями.

Щиро дякую за приділений час та увагу до мого звернення.

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
496
Доброго дня, в оскарженні відмовлено.
Потрібно було думати що ви пишете.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі