- 6 Чер 2026
- 20
- Нікнейм адміністратора
- Young Thug
- Ваш статичний ID
- 40817
- Звʼязок з Вами
- https://t.me/blazer1111
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, шановна адміністраціє!Я отримав покарання у вигляді бану на 3 дні за правилом 5.6 (SK) по скарзі №9236 від гравця Tina Merssi (ID 32538). Я визнаю, що вбив її на титулі, але хочу пояснити всю передісторію, яка не потрапила на відео (відкат) гравчині, та попросити про пом'якшення покарання.
Ситуація була повністю спровокована зі сторони автора скарги та її компанії. До цього інциденту ця група з 6 осіб масово порушувала правила: вони робили масовий DM in Car та просто розстрілювали людей. Мене вони також вбили, після чого підняли, навмисно постригли наголо та почали відверто ображати, здійснюючи неадекватні дії.
Коли я повернувся на минулу позицію, їх там вже не було — вони швидко втекли на свій титул. Я піддався емоціям через таку грубу провокацію та приниження, приїхав туди і вбив саме цю гравчиню, оскільки саме вона мене підняла та постригла.
На жаль, відеофіксації (відкату) всієї цієї ситуації та їхніх порушень у мене немає, оскільки я граю для задоволення і не є "форумним" гравцем, який записує кожну хвилину гри.
Я розумію, що порушив правило, піддавшись на провокацію, але бан на 3 дні за одиничний випадок, який стався виключно через нон-РП поведінку та масовий DM зі сторони тих, хто написав скаргу — це занадто суворе покарання. Прошу адміністрацію увійти в положення, врахувати бекграунд ситуації та пом'якшити мені покарання, замінивши на ган бан.
Не правильна видача покарання