Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто блат від Katrin\для NoX

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
465
Нікнейм адміністратора
Stevie Li
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
Скарга стейт 1104 + скарга адмін "Stevie Li / блат і некомпетентність" пані ЗГА не побачила що адмін не видав покарання зате що 2 працівника вбили працівника SVAT і це обоє адміністратора вважають нормою, також після того як я побачив форму на працівнику LSPD бо на працівнику FIB з форми був тіки підвісний бейдж якого я не побачив зразу, так як він стояв повернутим. також я як громадянин штату який має дозвіл на носіння зброї та який являється минулим працівником ARMY BCSD та USSS маю по рп деякі навички і кодекс допомагати, також побачивши як по працівнику SVAT тулять дві не відомих особи я як законослухняний який має ліцензію на зброю та саму зброю громадянин не можу просто тікати з місця перестрілки. Враховуючи верхньо перераховані РП факти, я вважаю це вагомою причиною по РП допомогти працівнику SVAT щоб не допустити його загибелі.
далі ці обидва адміни також не побачили нічого протиправного в тому що мене безоружного вбили на тайм-коді 2:08 і сказавши шо це мені за саморємку. а другий працівник ЛСПД в мене викрав автівку та взірвав її об заправку, і це адміни вважають тягне на 60 хв деморгану?! це абсурд, цих людей не повинно бути в гос структурах, як це допустимо щоб працівники 1-вбивали безоружних 2-не піднімали їх та не проводили проц дії 3- викрадали автівки та взривали їх 4- стріляли по своїм жеш працівникам на своїй жеш титулці. і це все тягне на 60 хв деморгану, чи не цирк це? також хочу замітити що за всі ці порушення працівників вони обримали покарання за NRP що являється порушенням, томущо порушили вони зовсім інші правила, помимо перечислених в скарзі DM car, NRP cop, DM GZ, ще вони порушили ПДО а саме 1.6ПДО але для адміна всі ці порушення ідуть під універсальне порушення тобто NRP, цим правилом адміни користуються дуже часто, якщо люда порушує ПДО чи ПКО абі любі інші правила вони все це підвязують до NRP прикладів таких є багато, навіть в скаргах на форумі, як приклад візьму моє порушення - я затримав двох гравців та ізза того що не зміг передати проц дії нікому (я намагався хвилин 10) я провів обоє проц дій, так як в жодному правилі ПДО не прописано що заборонено проводити 2 проц дій, жодної згадки про це, а якщо на сервері немає правила яке це забороняє і в поняттях рп це не прописані ні в одному законі. тоді з цього можна зрозуміти що це не заборонено, але мене все ж відкинули за NRP, таке зручне і універсальне правило. але якби було б заборонено проводити 2 проц дій це було б прописано скоріше за все у ПДО, навіть якщо припустити що там є таке правило, то за нього має бути покарання, яке пошеться після кожного правила, і по суті мене б повині були відкинути за покарання яке прописано в тому правелі де забороняється проводити 2 проц дій, але мене відкинули за універсальне правило NRP. томущо ніде не забороняється проводити проц дії. Так от і в цій ситуації порушення 1.6ПДО та інших правил все це підвязали до NRP і відкинули на 60 хв, за весь цей сюр. а мене відкинули на 180, коли я допоміг працівнику SVAT. Чи справедливо це? - на мою думку ні, а на думку ЗГА, порушення немає, і пояснює вона тим де їй це зручно, пояснюся - пані ЗГА сказала шо DM там немає так як вони стріляли у відповідь, але я не оскаржую стрільбу у відповідь, я оскаржою ситуацію яка була на тайм коді 2:08 де працівник вбив мене коли я хотів перепаркувати машину до обочини, суть в тому що я тоді здався, коли побачив що це працівники держ орг, я хотів їм пояснитися, розянити ситуацію чому вони стріляли по своєму, а у відповідь отримав кулю в лоб коли я був без зброї і коли я зався, і отримав взірвану автівку, але адміни гадають це не порушення, а пані ЗГА в своєму вироку не затронула імено ситуацію як мене вбили, вона пояснила чому до того по мені був відкритий вогонь, бо там вони були праві, і там їй вигідно пояснюватися, бо там вона права, а те що мене безоружного вбили і взірвали автівку, про це вона промовчала. і чи не є це блатом зі сторони ЗГА адміна і працівників держ. орг. навіть можна було заблатити адміна і просто написати що скарга буде перерозглянута так як пані ЗГА любить це робити, але пані ЗГА навіть не перерозглянула скаргу та залишила всі ці порушення зі сторони гравців без покарання, і залишили їх в організації.

якщо в цій ситуації ви пане NOX не знайдете ні одного порушення ні зі сторони гравців, ні зі сторони адміна, ні зі сторони ЗГА тоді я буду розуміти що без сенсу писати скарги на адмінів, бо тут є масовий блат , і поки адмін не оскне маму чи не зробить інші грубі порушення то йому за це нічогісінько не буде, а за халатність яку ми бачимо в розгляді скарги покарання адміністрації я впевнений на 99% що не буде але залишається 1% надії на вирок "буде проведена бесіда" так як зняти адміністратора за халатність і блат на цьому сервері майже не реально, виключенням є ситуація з масивими скаргами так як було у скеза ямі.
Посилання на докази
https://www.youtube.com
Яке покарання оскаржуєте
-
-

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,358
Вітаю!
Порушення по даній скарзі отримали як ви так і працівники державних структур. Під час розгляду скарг адміністратор переглядає всі наявні порушення на відео доказі, чому з самого не видали покарання працівникам державних структур це вже інша справа за яку відповідатиме адмініністратор. Щодо вашого порушення то воно так само було і адміністратор видав покарання вірно і ніякого блату не було виявлено, як і в минулій скарзі ЗГА надала вам відповідь.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі