Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Gashik Falcone

Козак
30 Тра 2026
3
Нікнейм адміністратора
James Gotti
Ваш статичний ID
16596
Звʼязок з Вами
DS nazarkaqq
Детальний опис скарги/ситуації
Шановна Адміністрація UKRAINE GTA 5!

Прошу Вас розглянути мою заяву на амністію щодо виданого мені покарання у вигляді Ban терміном на 10 днів за порушення пункту 4.6 ЗП

Забанений був через особу #43775

Прошу вибачення перед даною особу, і присягаюсь що більше таким займатися не буду.
Це було моє не вірне рішення знущатися з цієї Дівчини. Прошу вибачення. Я не хотів їй зашкодити чи щось типу того.

На відео було зображене те що ця Дівчина мене розстріляла і після цього говорила на мене не добрими словами, ми підійшли до поліцейського і домовились щоб її не саджав. З цією Дівчиною було цікаво, і поганого я не хотів нічого зробити. Після цього за годину ми зустрілися з нею на СТО1 І в нас знову почалась з нею не дуже добра розмова, і після я отримав бан.

У зв'язку з цим щиро прошу Адміністрацію піти мені назустріч та надати амністію, хотілось би щоб повністю зняти виданий Ban або, якщо повне зняття покарання неможливе, максимально скоротивши його термін.

(Маю дуже велике бажання закінчити БП і забрати Автівку. Ці 10 днів мені дуже заважають. І іще раз прошу вибачення перед даною особою за скояне діло)

Дякую за приділенний час на розгляд цієї Амністії.
З повагою #16596
Посилання на докази
https://youtu.be/pclGzr7ZQ3w?si=YTy0i7vKZalBywqL
Яке покарання оскаржуєте
Aмністія щодо виданого мені покарання у вигляді Ban терміном на 10 днів за порушення пункту 4.6 ЗП https://postimg.cc/qgnR6mkP

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі