- 20 Чер 2025
- 33
- Нікнейм адміністратора
- Infinity Banshi
- Ваш статичний ID
- 4005
- Звʼязок з Вами
- 4677_ дс, hogrider49 тг
- Детальний опис скарги/ситуації
- Хочу повторно звернути увагу керівництва на ситуацію з медіа-партнером та адміністратором Інфініті, оскільки попереднє звернення не дало жодного помітного результату.
Я вже подавав скаргу з приводу цієї ситуації. У відповідь мені повідомили, що з медіа-партнером була проведена розмова. Проте, якщо чесно, жодного результату цієї "розмови" я не бачу. Вчора пiдбiжала ваша медiйка, та почала щасливим голоском питати як в мене стправи, та провокувати на щось, плюс знову погрожував баном, як i в тому випадкому, нема за що було давати бан 3 днi. Складається враження, що ситуацію просто формально закрили, не зробивши жодних висновків, адмiнiстратором Katrin.
Нагадаю суть ситуації: я отримав бан на 3 дні, хоча, на мою думку, саме медіа-партнер був неправий у цій ситуації. Адміністратор Інфініті, замість того щоб неупереджено розглянути конфлікт та оцінити докази з обох сторін, фактично пішов назустріч медіа-партнеру та видав мені покарання на його прохання.
Виходить досить дивна ситуація, я отримав 3 дні бану через рішення адміністратора, хоча ситуація була спірною та медіа-партнер сам був неправий, після чого я витратив час на подання скарги, а в результаті адміністратор не отримав жодного покарання чи хоча б оцінки своїх дій.
Також незрозуміло, чому до медіа-партнера достатньо «провести розмову», після якої нічого не змінюється, тоді як звичайний гравець отримує реальне покарання.
У мене складається враження, що статус медіа-партнера дозволяє йому отримувати особливе ставлення з боку адміністрації, а адміністратор Інфініті фактично його захищає та виконує його прохання. Якщо це не так — прошу довести це не словами, а об'єктивним розглядом ситуації та відповідними діями.
Я не вимагаю покарати когось лише через особисту неприязнь. Я хочу побачити справедливий та однаковий підхід до всіх гравців, незалежно від того, є людина медіа-партнером, адміністратором чи звичайним гравцем.
Прошу надати конкретну відповідь по кожному з цих пунктів, а не формальну відповідь про те, що з людиною "провели бесіду"
Посилання на першу скаргу
- Посилання на докази
- https://youtu.be/33tH_7WWmjk
- Яке покарання оскаржуєте
- 3 днi бану якi вже вiдсидiв
-