Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Young Thug // D. Swarovski

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vlad_Brest

Шановний гравець
20 Січ 2026
69
Нікнейм адміністратора
Young Thug // D.Swarovski
Ваш статичний ID
10639
Звʼязок з Вами
@morix_1 - ds
Детальний опис скарги/ситуації
Вітаю, Шановна Адміністрація, звертаюсь із обуренням на покарання. У вівторок 17.08.2026 в період 00:00-01:30 був створений виклик в LSPD, я як ЗГП прийняв його та приїхав. Був затриманий агент USSS, в кінці ознайомившись з усім я виніс рішення звільнити та посадити (але велике уточнення зброя була забагана так як я прийшов її не було, я перезайшов вона появилась, так само потім прийшов директор і її не було у нього, так само у затриманого не було зброї у швидких слотах), але після того як я виніс рішення приїхав Заступник Директора USSS з притензіями до затримання. Я як не знав нічого виніс справедливе рішення на думку всіх, але виявляється що Заступник Директора USSS виніс усний наказ своєму агенту про проведення антикорупційної спецоперації який дозволений згідно статті 6. примітка 2 та 3 закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS. Потім заметушилось все і почались розборки. Співробітник BCSD посадив агента під час розборок. І потім затримав заступника директора за 4.7 кк, який є недоторканою, згідно статті 14. ч. 2 з закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS тому що він також виконував дану спецоперацію.
В кінці, так як я був присутній та бачив всю ситуацію, я відразу виніс вердикт закінчити процесуальні дії через недостатньо підстав. І що сталось далі? Мене відкинули варном через 3.17 ПДО хоча РП логіку там ніде не було порушено, все було згідно закону.
Прошу переглянути дане звернення, зняти варн та забрати -бали лідеру
Посилання на докази
https://imgpile.com/m/2NUgYvD
Яке покарання оскаржуєте
WARN
Вітаю, Шановна Адміністрація, звертаюсь із обуренням на покарання. У вівторок 17.08.2026 в період 00:00-01:30 був створений виклик в LSPD, я як ЗГП прийняв його та приїхав. Був затриманий агент USSS, в кінці ознайомившись з усім я виніс рішення звільнити та посадити (але велике уточнення зброя була забагана так як я прийшов її не було, я перезайшов вона появилась, так само потім прийшов директор і її не було у нього, так само у затриманого не було зброї у швидких слотах), але після того як я виніс рішення приїхав Заступник Директора USSS з притензіями до затримання. Я як не знав нічого виніс справедливе рішення на думку всіх, але виявляється що Заступник Директора USSS виніс усний наказ своєму агенту про проведення антикорупційної спецоперації який дозволений згідно статті 6. примітка 2 та 3 закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS. Потім заметушилось все і почались розборки. Співробітник BCSD посадив агента під час розборок. І потім затримав заступника директора за 4.7 кк, який є недоторканою, згідно статті 14. ч. 2 з закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS тому що він також виконував дану спецоперацію.
В кінці, так як я був присутній та бачив всю ситуацію, я відразу виніс вердикт закінчити процесуальні дії через недостатньо підстав. І що сталось далі? Мене відкинули варном через 3.17 ПДО хоча РП логіку там ніде не було порушено, все було згідно закону.
Прошу переглянути дане звернення, зняти варн та забрати -бали лідеру

Вкладення

• image warn.png
    image warn.png
    44.5 Кб · Перегляди: 35

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
470
Вітаю, шановний гравцю!
Покарання згідно пункту 3.17 ПДО видано вірно.

У ситуації із затриманням співробітника USSS порушень не було. На наданих доказах чітко чути, що Директор USSS не знав про антикорупційну операцію, а заступник Директора USSS діяв по MG, а саме, приїхавши до затриманого без відповіді керівництва.

В свій час, ви сказали, що недостатньо підстав для затримання, хоча було порушено декілька статей, а саме: непокора, перевищення, проникнення. Також ви не переглядали запис із боді-камери, що є важливим доказом у цій ситуації.

Згідно з Приміткою 2 Статті 6

Закон по Секретної Служби Сполучених Штатів Америки в штаті Сан-Андреас | USSS: «Примітка 2. Перед здійсненням таких дій обов’язковим є попереднє повідомлення керівництва USSS або Офісу Генерального прокурора штату Сан-Андреас в усній або письмовій формі».

Враховуючи вищезазначене, підстави для затримання були, а дії заступника Директора USSS не можуть вважатися правомірними, оскільки попереднього повідомлення керівництва USSS або Офісу Генерального прокурора не було. Додатково, його прибуття до затриманого без отримання відповіді від керівництва свідчить про самовільні дії та MG.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі