Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Hator Yakuza

Козак
26 Січ 2026
18
Нікнейм адміністратора
Andriy Orravan
Ваш статичний ID
6515
Звʼязок з Вами
DS-zerik.exe777
Детальний опис скарги/ситуації
Оскарження покарання

Прошу переглянути моє покарання за образу родичів. Я не казав того, за що мене заблокували. Прошу уважно переглянути відкат адміністратора, оскільки на записі чути слова, які могли бути сказані іншою людиною.

Прошу перевірити повний момент ситуації та переконатися, що саме я сказав цю фразу. Вважаю, що покарання було видано помилково, тому прошу його переглянути та скасувати, якщо порушення з мого боку не підтвердиться.
Посилання на докази
https://fex.net/ru/s/rppzv3a
Яке покарання оскаржуєте
ОСК РІДНИХ
  1. Нікнейм адміністратора:Andriy Orravan
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:6515
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):zerik.exe777
  4. Суть скарги:
  5. Оскарження покарання

Прошу переглянути моє покарання за образу родичів. Я не казав того, за що мене заблокували. Прошу уважно переглянути відкат адміністратора, оскільки на записі чути слова, які могли бути сказані іншою людиною.

Прошу перевірити повний момент ситуації та переконатися, що саме я сказав цю фразу. Вважаю, що покарання було видано помилково, тому прошу його переглянути та скасувати, якщо порушення з мого боку не підтвердиться.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):https://fex.net/ru/s/rppzv3a
  7. Дата видачі покарання:18.08.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. У наданому доказі чути зміст ваших слів. Будь-які маніпуляції з мікрофоном не звільняють від відповідальності, тому покарання залишається в силі.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі