Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
6 Кві 2025
10
Нікнейм гравця
незнайомець
Статичний ID гравця
6738
Ваш нікнейм
Anastasiia Harrison
Ваш статичний ID
5545
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
korevti (дс)
Суть скарги
DM Car
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
17.08.2026 00:46
DM Car

Ryan Bennet

Козак
15 Січ 2026
37
Шановна Анастасіє, чому ви не надаєте повну відеофіксацію ситуації, тим самим вводячи адміністрацію в оману?
Ви самі спровокували цю ситуацію, здійснивши наїзд на мого друга. Після цього в нас була повна IC-причина завдати шкоди вам та вашому автомобілю, оскільки саме ви першою почали завдавати шкоди оточуючим.
Вважаю, що для об'єктивного розгляду ситуації необхідно надати повний запис без вирізаних моментів, щоб адміністрація могла побачити всю ситуацію від початку до кінця та зробити правильний висновок.
Також додаю відеодоказ порушення з її боку.

6 Кві 2025
10
Шановна Анастасіє, чому ви не надаєте повну відеофіксацію ситуації, тим самим вводячи адміністрацію в оману?
Ви самі спровокували цю ситуацію, здійснивши наїзд на мого друга. Після цього в нас була повна IC-причина завдати шкоди вам та вашому автомобілю, оскільки саме ви першою почали завдавати шкоди оточуючим.
Вважаю, що для об'єктивного розгляду ситуації необхідно надати повний запис без вирізаних моментів, щоб адміністрація могла побачити всю ситуацію від початку до кінця та зробити правильний висновок.
Також додаю відеодоказ порушення з її боку.
Да канечно друга, адміністрацію обманювати будеш?)
Класний звісно відкат без звуку з твоєї сторони да і ще явно шось було до цього і не я починала))
а де до цього відкат де була в мене весома причина нанести йому урон так як він провокував?)
Шановна адміністрація, в разі чого надам доказ

Останнє редагування:

Young Thug

From LA to Ukraine
Адміністратор
5 Лип 2025
427
Вітаю!

Надайте повний запис ситуації для справедливого та об'єктивного розгляду скарги.
Надаю Вам 24 години.

Ryan Bennet

Козак
15 Січ 2026
37
Да канечно друга, адміністрацію обманювати будеш?)
Класний звісно відкат без звуку з твоєї сторони да і ще явно шось було до цього і не я починала))
а де до цього відкат де була в мене весома причина нанести йому урон так як він провокував?)
Шановна адміністрація, в разі чого надам доказ
Так, я і не маю надавати відео зі звуком, оскільки я показую фрагмент відео саме у свій захист та для підтвердження порушення з вашої сторони. Ви ж надали лише той фрагмент відео, який вигідний саме вам.
Також хочу пояснити момент щодо провокації. Ви стверджуєте, що з моєї сторони була провокація у ваш бік. Але в такому випадку саме ви порушили загальне правило 5.3, а саме: цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом (DB).
Також хочу нагадати, що DB сам по собі не може бути IC причиною для таких дій. Тому посилання на те, що була IC причина, у цій ситуації є неправильним.

6 Кві 2025
10

Бодька, перепрочитай шо ти написав і прочитай правила ще раз, тим паче ти з незнайомцем не перебуваєш в сім'ї шоб дм карити, ти сам це показав на своєму відкаті))
Тому прошу адміністрацію зауважити що у гравця не було ІС причини знищувати мій транспорт, так як гравець котрого я наїхала словесно почав провокувати, що правилами дозволено по ІС причині задавити гравця

Останнє редагування:

Young Thug

From LA to Ukraine
Адміністратор
5 Лип 2025
427
Вітаю!

Відмовлено!
Наданий Вами другий запис також не є повним.
Переподайте скаргу, додавши повний запис, який починається з самого початку Вашого діалогу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі