- 10 Чер 2025
- 70
- Нікнейм адміністратора
- Young Thung
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- dmitro04245
- Детальний опис скарги/ситуації
- Суть скарги: Доброго дня, хочу поскаржитись на Адміністратора Young Thug. Вважаю виданим не справедливо мені два покарання, а саме перше за скаргою на гравців без орг. номер скарги 9002-5.2.3 ЗП. - мені було видано GunBan на 200хв., так я згоден з покаранням за цим пунктом, але вважаю час не справедливим, оскільки це моє перше покарання по даному пункту, то на мою думку я маю отримати 120 хв. Друге покарання я отримав мут по правилу 2.2 Vip від Адміністратора O.Yurchychyn, але видав його Young Thug , за те що я написав на гравця "Клоун". Вважаю що даний адміністратор має справдити чи вірно інший видає покарання, а тоді дати його. На мою думку "Клоун" не є ані завуальованою образою ані звичайною образою. Прошу перевірити та взяти до уваги з тим що я згоден за перше покарання окрім часу який видали. За свої дії вмію відповідати, але хочу справедливо відповідати.
- Яке покарання оскаржуєте
- 16.08.2026-02:24-мут, 16.08.2026-00:43- Скарга на гравців без орг. 9002
- Нікнейм адміністратора: Young Thung
- Особистий нікнейм / статичне ід: Dmytro Blackwater #19239
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):dmitro04245
- Суть скарги: Доброго дня, хочу поскаржитись на Адміністратора Young Thug. Вважаю виданим не справедливо мені два покарання, а саме перше за скаргою на гравців без орг. номер скарги 9002-5.2.3 ЗП. - мені було видано GunBan на 200хв., так я згоден з покаранням за цим пунктом, але вважаю час не справедливим, оскільки це моє перше покарання по даному пункту, то на мою думку я маю отримати 120 хв. Друге покарання я отримав мут по правилу 2.2 Vip від Адміністратора O.Yurchychyn, але видав його Young Thug , за те що я написав на гравця "Клоун". Вважаю що даний адміністратор має справдити чи вірно інший видає покарання, а тоді дати його. На мою думку "Клоун" не є ані завуальованою образою ані звичайною образою. Прошу перевірити та взяти до уваги з тим що я згоден за перше покарання окрім часу який видали. За свої дії вмію відповідати, але хочу справедливо відповідати
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
- Дата видачі покарання:16.08.2026-02:24-мут, 16.08.2026-00:43- Скарга на гравців без орг. 9002