Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Очікування x2 Для Далекобійника

tommy banderenko

Новий гравець
8 Сер 2026
1
Шановна Адміністрація Ukraine GTA5,в мене є велике питання чому ви вирішили що для цивільної роботи "Далекобійник" не потрібно давати х2? Я на проекті відіграв 248г,це не сильно багато,але цього часу достатньо для того щоб зрозуміти що це не легка робота.
Складніть заключається в цьому:
1.Поліція завжди до тебе має діло,і в більшості випадків вони хочуть доколупатись до чого тілько можливо,щоб забрати твій груз або тебе посадити за іншу якусь статтю + Блок пости які забирають твої гроші.
2.Шахраї- крайм фракції - мало що їздять не по правилам (менше ніж 2 машини пробують пограбувати),так щей можуть просто розтреляти твій груз з тобою (вже раз протест був за це у грі).
3.Цивільні гравці також є небезпекою,в них є теж легкий доступ до зброї,та нон-рп водіння ,яке теж нарає тебе на небезпеку.
Я важаю ціх пунктів має хватити щоб зрозуміти що проти нас всі і я вважаю що х2 ми також заслуговуємо як і всі інші роботи.
До того всього на сервері є велика проблема з цінами на авто,їх так багато що у людей не хватає грошей ,попит на авто мізирне,і їх продають ниже гос ціни.
Дома по 10 гм теж в госці,бо для людей дорого платити 100к в день за такі доми,хоча вони рахуються не бідними по середньостатистичному рівні.
Тому прошу люба адміністрація проєкту,дайте людям того що вони заслуговують. Мирного неба над головою,та гарного дня!

Sanio

Козак
12 Бер 2026
52
+ тут я підтримую, просто коли нема 2Х на далекобійниках то в цей момент пропадає бажання взагалі щось робити

Угорі