- 31 Гру 2024
- 107
- Нікнейм адміністратора
- .
- Ваш статичний ID
- .
- Звʼязок з Вами
- .
- Детальний опис скарги/ситуації
- .
- Посилання на докази
- https://youtu.be/sPc4M5_CowY?is=Oh7TNj3WJIIyCGNA
- Яке покарання оскаржуєте
- .
Нікнейм адміністратора: Akio, Noxx
Особистий нікнейм / статичне ід: Sviatoslav Mogged 665
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): sviat3xe.com
Суть скарги: Спочатку мене заблокували за покрив чітера. Я подав амністію, і шановний ГА її схвалив, замінивши перманентне блокування на хардбан 30 днів.
Я щиро визнаю свою провину та шкодую про сказане («мій глазик побачив алмазік»). Хочу вибачитися перед адміністрацією та всім проєктом.
Прошу дати мені ще один шанс, розблокувати мій акаунт і дозволити зіграти в турнірі «Мастер Ліга» разом із друзями. Обіцяю надалі не порушувати правила.
Дякую за розгляд.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
Дата видачі покарання: 04.08.26
Особистий нікнейм / статичне ід: Sviatoslav Mogged 665
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): sviat3xe.com
Суть скарги: Спочатку мене заблокували за покрив чітера. Я подав амністію, і шановний ГА її схвалив, замінивши перманентне блокування на хардбан 30 днів.
Я щиро визнаю свою провину та шкодую про сказане («мій глазик побачив алмазік»). Хочу вибачитися перед адміністрацією та всім проєктом.
Прошу дати мені ще один шанс, розблокувати мій акаунт і дозволити зіграти в турнірі «Мастер Ліга» разом із друзями. Обіцяю надалі не порушувати правила.
Дякую за розгляд.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
Дата видачі покарання: 04.08.26