Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено №8752 | Скарга на гравця | #3250 | DM + Green Zone

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Нікнейм гравця
незнайомець
Статичний ID гравця
3250
Ваш нікнейм
Benjamin Autotrade
Ваш статичний ID
41819
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/gestapo1488
Суть скарги
Перебував на поштовому відділенні (Green Zone). Гравець зі статичним #3250 (незнайомець) без будь-якої причини та без жодного IC-діалогу напав на мене та вбив, використовуючи кастет. Також він убив ще одного гравця зі статичним ID410, який знаходився поруч.

Прошу перевірити відеозапис та притягнути порушника до відповідальності згідно з правилами сервера.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
03,08,2026 11:57
Скарга на гравця | #3250 | DM + Green Zone

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,046
Вітаю шановний гравцю!

Надаайте більш довгий відкат для підтвердження що не було IC ситуацій з Вами і гравцем.​

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Вітаю шановний гравцю!

Надаайте більш довгий відкат для підтвердження що не було IC ситуацій з Вами і гравцем.​
Доброго дня.

На жаль, у мене зберігся лише цей фрагмент відео, оскільки з моменту події вже минула доба. У мене налаштований запис лише останньої години гри, який постійно перезаписується, тому надати довший відкат фізично не маю можливості.

Також не зовсім розумію, для чого в даній ситуації потрібен більш тривалий відкат. На наданому відео і так видно сам факт порушення. До цього я приблизно 5 хвилин перебував на поштовому відділенні, відкривши планшет, ні з ким не взаємодіяв і жодних конфліктних ситуацій із цим гравцем не мав.

Після цього дана особа зайшла до приміщення поштового відділення, без будь-якої причини вбила мене, а потім одразу вбила ще одного гравця, якого я взагалі не знаю. Після цього вона вибігла на вулицю, де вже почалася стрілянина. Припускаю, що вогонь було відкрито ще й по інших гравцях.

Прошу врахувати ці обставини під час розгляду скарги.

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,046
Вітаю шановний гравцю!

Відкат не був наданий.

Відмовлено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі