Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено №8731 | Скарга на Kostiantin Himars (Static 39143) — порушення правил секретних ящиків +5.2. “DM”

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Нікнейм гравця
Kostiantin Himars
Статичний ID гравця
39143
Ваш нікнейм
Benjamin Autotrade
Ваш статичний ID
41819
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/gestapo1488
Суть скарги
На локації секретних ящиків по мені відкрили вогонь та вбили без будь-якого RP-попередження. Жодної вимоги покинути територію чи відліку в 5 секунд не було.

Відповідно до правил секретних ящиків, перед відкриттям вогню гравцю обов’язково має бути надано RP-попередження та не менше 5 секунд на виконання вимоги покинути територію. Лише після цього, у разі невиконання вимоги, дозволяється відкривати вогонь.

У моєму випадку ця вимога не була дотримана, тому прошу розглянути відеовідкат та притягнути гравця Kostiantin Himars (Static 39143) до відповідальності відповідно до чинних правил сервера.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
03,08,2026 02:02 (15с відео)
На локації секретних ящиків по мені відкрили вогонь та вбили без будь-якого RP-попередження. Жодної вимоги покинути територію чи відліку в 5 секунд не було.

Відповідно до правил секретних ящиків, перед відкриттям вогню гравцю обов’язково має бути надано RP-попередження та не менше 5 секунд на виконання вимоги покинути територію. Лише після цього, у разі невиконання вимоги, дозволяється відкривати вогонь.

У моєму випадку ця вимога не була дотримана, тому прошу розглянути відеовідкат та притягнути гравця Kostiantin Himars (Static 39143) до відповідальності відповідно до чинних правил сервера.

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,046
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #39143 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Покарання: Demorgan - 120 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі