- 20 Тра 2026
- 13
- Нікнейм адміністратора
- Ketti Wayne \ Blaze Mitman
- Ваш статичний ID
- 41384
- Звʼязок з Вами
- troninoff
- Детальний опис скарги/ситуації
- І так? росказую ситуацію, значіть я їду на дальнобої, поліцаї призупинились перед мною, що призвело до ДТП, я предьявив їм за це (вони почали йорнічати тіпа ти бачив шо це я був за рулем) а потім за
(проблизкові сказали які я взагалі не бачив на відкаті видно - ТОБТО ЇХ НЕ БУЛО А ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ДТП ВОНИ ВКЛЮЧИЛИ МАЯЧКИ - ЦЕ ВЖЕ ПІДСТРАЮВАННЯ СИТУАЦІЇ ПІД СЕБЕ).
почали одразу вимагати документи щоб не відповідати на питання чого АВТО стоїть по серед дороги і спричинило ДТП.
я сів і поїхав так як не вважаю за потрібне на їх вимоги показувати документи після того як вони створили Аварійну ситуацію.
після чого вони почали просити мене спинитись і відкрили вогонь по вантажу і колесам - але все ж таки я довіз вантаж після чого я їх обох положив.
включився в РОБОТУ Blaze Mitman і відкинув сразу мене за
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. -
НЕЗНАЮЧИ СИТУАЦІЇ (Розцінюю це як ВТРУЧАННЯ В РП ПРОЦЕСС не знаючи всієї історії)
(мене це звісно ж трігернуло і я йому на емоціях написав тікет в сапорт ДЛЯ БЛЕЙЗА (Чуєш Чудіще , Як це без причини Валет, в мене була іс причина втулити мусоров, так як вони почали стріляти по мені і тулили груз, позвав в ДС показати відкат)
Після чого Ketti Wayne - я так думаю по проханню Blaze Mitman - Відкидує мене в БАН до 7.8.2026 по причині 3.6 ПЗ - я не погоджуюсь з цим. тому кидаю відкат ситуації.
(чому я так вважаю а тому що Блейз взяв тікет а відкинула Кетті)
ІD 31514 - шо по дрескоду БЦСД сумочка ГУЧЧІ ?
Після перегляду відкату поставте себе на моє місце і перегляньте мої дії.
від початку до кінця
хочу шоб такі адміни отримали ПОКАРАННЯ а я отримав АМНІСТІЮ!
- Посилання на докази
- https://youtu.be/Z-3CEathbRg
- Яке покарання оскаржуєте
- (5.2 повністю) - (3.6 ЗП частково)
-