Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на Ketti Wayne \ Blaze Mitman

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ihor Tronin

Козак
20 Тра 2026
13
Нікнейм адміністратора
Ketti Wayne \ Blaze Mitman
Ваш статичний ID
41384
Звʼязок з Вами
troninoff
Детальний опис скарги/ситуації
І так? росказую ситуацію, значіть я їду на дальнобої, поліцаї призупинились перед мною, що призвело до ДТП, я предьявив їм за це (вони почали йорнічати тіпа ти бачив шо це я був за рулем) а потім за
(проблизкові сказали які я взагалі не бачив на відкаті видно - ТОБТО ЇХ НЕ БУЛО А ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ДТП ВОНИ ВКЛЮЧИЛИ МАЯЧКИ - ЦЕ ВЖЕ ПІДСТРАЮВАННЯ СИТУАЦІЇ ПІД СЕБЕ).
почали одразу вимагати документи щоб не відповідати на питання чого АВТО стоїть по серед дороги і спричинило ДТП.

я сів і поїхав так як не вважаю за потрібне на їх вимоги показувати документи після того як вони створили Аварійну ситуацію.

після чого вони почали просити мене спинитись і відкрили вогонь по вантажу і колесам - але все ж таки я довіз вантаж після чого я їх обох положив.

включився в РОБОТУ Blaze Mitman і відкинув сразу мене за
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. -
НЕЗНАЮЧИ СИТУАЦІЇ (Розцінюю це як ВТРУЧАННЯ В РП ПРОЦЕСС не знаючи всієї історії)

(мене це звісно ж трігернуло і я йому на емоціях написав тікет в сапорт ДЛЯ БЛЕЙЗА (Чуєш Чудіще , Як це без причини Валет, в мене була іс причина втулити мусоров, так як вони почали стріляти по мені і тулили груз, позвав в ДС показати відкат)

Після чого Ketti Wayne - я так думаю по проханню Blaze Mitman - Відкидує мене в БАН до 7.8.2026 по причині 3.6 ПЗ - я не погоджуюсь з цим. тому кидаю відкат ситуації.
(чому я так вважаю а тому що Блейз взяв тікет а відкинула Кетті)

ІD 31514 - шо по дрескоду БЦСД сумочка ГУЧЧІ ?

Після перегляду відкату поставте себе на моє місце і перегляньте мої дії.
від початку до кінця

хочу шоб такі адміни отримали ПОКАРАННЯ а я отримав АМНІСТІЮ!
Посилання на докази
https://youtu.be/Z-3CEathbRg
Яке покарання оскаржуєте
(5.2 повністю) - (3.6 ЗП частково)
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Ви перебували в масці, і після вимоги працівників поліції зняти її та пред'явити документи, проігнорували звернення та почали втікати. Співробітники ПД відкрили вогонь по колесах виключно як засіб для примусової зупинки вашого транспорту, що не становило прямої загрози життю вашого персонажа та не давало вам жодного IC-причини відкривати вогонь по ним ж. Також продовжувати тривалий рух із вантажем у такій ситуації не є логічним. Покарання за DM видано повністю правомірно. Покарання за 3.6 ЗП оскарженню не підлягає. Поважайте адміністрацію та дотримуйтесь норм спілкування навіть у надто емоційних ситуаціях. А так як адміністратор не має доступу до видачі блокувань, це зробив інший адміністратор, що ви можете спостерігати в вашому покаранні після //.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі