Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо State | Заявки на посаду лідера EMS

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
285
ems baner.png

Лідер — ключова особа, яка забезпечує розвиток та ефективність організації. На цю посаду потрібна відповідальна людина з високою залученістю та проактивністю, яка готова приділяти значну частину часу своїм обов'язкам. Якщо ви не впевнені у своїй здатності виконувати ці обов'язки, радимо утриматися від подання заявки.

лінійка юг.png

Критерії
— Вік 16+
— Зрілість, витриманість, вільне володіння письмовою мовою.
— Знання: правил держструктур, правил для лідерів, термінів, усієї інформації про державні структури, знання всієї законодавчої бази.
— Відсутність серйозних порушень
— Готовність приділяти 3+ години щоденно
— Наявність Discord з робочим мікрофоном
— Ідеї щодо розвитку організації
лінійка юг.png

Форма заявки:

1. Ваш ігровий NickName:
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
  6. Ваш тег в Telegram:
  7. Ваш логін в Discord:
  8. Ваш справжній вік:
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
  11. Чи маєте ви сформовану команду?
  12. Місто, в якому живете:
  13. Схвалена RP біографія:

лінійка юг.png

Додаткова інформація:​
  • Невиконання вимог — відмова.​
  • Неспівпадіння ніка на форумі та в грі — відмова.​
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.​
  • Копіювання заявки — відмова.​
  • Заявка складена не за формою — відмова.​
  • Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку — відмова.​
  • Дві заявки на різні посади лідерства на будь-якому сервері — відмова.​
  • Нікнейм має бути Англійською мовою.​
  • Некоректне заповнення заявки та погане оформлення — відмова.​

Vadim Ringac

Новий гравець
23 Лип 2026
4
Ваш ігровий NickName: Vadim Ringac
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Саме так
Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: саме так
Чи був у вас досвід на посаді лідера?: саме так тільки на ukraina gta на 1 сервері
Ваше справжнє прізвище та ім'я: Вадим Риньгач
Ваш тег в Telegram: @Vadim_3408
Ваш логін в Discord:sander_2026
Ваш справжній вік: 18
Які в вас є ідеї для фракції:

🚑 Організація роботи​

• Чіткий графік змін для співробітників.
  • Щотижневі збори всього складу.
  • Система наставництва для новачків.
  • Регулярні перевірки знань та тренування.

🎓 Навчання​

• Лекції з першої медичної допомоги.
  • Практичні заняття з реанімації, кровотеч, переломів.
  • Навчання правильному використанню медичного обладнання.
  • Щотижневі іспити для підвищення кваліфікації.

🏆 Мотивація​

• Працівник тижня та місяця.
  • Премії за активність і якісну роботу.
  • Бонуси за набір нових співробітників.
  • Нагороди за найкращі RP-ситуації.

🚨 RP-заходи​

• День відкритих дверей EMS.
  • Масові навчання разом із поліцією та армією.
  • Медичні навчання при ДТП, пожежах та катастрофах.
  • Виїзні медичні пости під час великих заходів.

📺 Медіа​

• Створення новин про роботу EMS.
  • Фото- та відеозвіти після кожного заходу.
  • Навчальні ролики для нових співробітників.

🏥 Покращення лікарні​

• Сучасне оформлення приймального відділення.
  • Розподіл лікарів за спеціалізаціями.
  • Нові відділення (кардіологія, травматологія, хірургія, психіатрія).
  • Система електронної реєстрації пацієнтів (RP).

📋 Дисципліна​

• Дотримання субординації.
  • Заборона AFK під час зміни.
  • Контроль медичної форми та зовнішнього вигляду.
  • Кодекс етики працівника EMS.

💡 Моя концепція​

«EMS — найкраща медична служба серверу»

• Швидке реагування на всі виклики.
  • Якісне RP лікування кожного пацієнта.
  • Постійне навчання персоналу.
  • Дружній колектив.
  • Сучасна лікарня.
  • Активні заходи та співпраця з іншими державними фракціями.
Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Я вважаю, що гідний посади лідера EMS, адже маю достатній досвід роботи у фракції, розумію її структуру та знаю, як зробити її більш активною й організованою.

Моя головна мета — створити сильний, дисциплінований та дружній колектив, де кожен співробітник матиме можливість розвиватися. Я планую регулярно проводити лекції, тренування, RP-заходи та перевірки знань, щоб підвищити рівень професіоналізму всього складу.

Також у мене вже є сформована команда, яка готова допомагати в розвитку фракції. Разом ми будемо підтримувати високий рівень дисципліни, покращувати якість RolePlay, оперативно реагувати на виклики та організовувати цікаві заходи для співробітників.

Я готовий приділяти достатньо часу розвитку EMS, відповідально виконувати свої обов'язки, справедливо ставитися до кожного працівника та приймати рішення в інтересах фракції. Моєю метою є зробити EMS однією з найкращих державних організацій на сервері, куди люди захочуть вступати та залишатися надовго.

Чи маєте ви сформовану команду? саме так я сам там працював і я знаю що люди на посадових рангами таки будуть стояти
Місто, в якому живете: Хмельницький
Схвалена RP біографія:Тиць

Останнє редагування:

Max Liquiq

Отаман
16 Гру 2024
13
  1. Ваш ігровий NickName: Max Liquid
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: три рази був на посаді Заступника гол. лікаря ( саме в цьому штаті) і також два тижні був ТВО гол. лікаря. Тому досвід є.
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Бондар
  6. Ваш тег в Telegram: deadmaksm
  7. Ваш логін в Discord: deadmaksm
  8. Ваш справжній вік: 34р.
    Чітка система навчання та адаптації: Оновлення мануалів та впровадження ефективного наставництва для швидкого залучення новачків.
    Підвищення активності та RP-рівня: Регулярне проведення якісних RP-заходів (навчання з надання першої допомоги для інших фракцій, лекції, медогляди).
    Мотивація та внутрішні бонуси: щотижневі премії за активність та конкурси серед працівників (я вже так робив, як показала практика це дуже цінується працівниками).
    Взаємодія з іншими фракціями: Налагодження оперативної співпраці з держ. структурами на загальних викликах та надзвичайних ситуаціях.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
    Відмінно знаю структуру EMS, внутрішні статути та правила сервера.
    Вмію організувати роботу колективу, вирішувати конфлікти та підтримувати порядок у фракції.
    Маю багато вільного часу та бажання розвивати фракцію, роблячи її однією з найактивніших на сервері.
    Лідерські якості: Вмію знаходити підхід до кожного працівника та мотивувати команду.
  11. Чи маєте ви сформовану команду? Так
  12. Місто, в якому живете: Багачеве
  13. Схвалена RP біографія Посилання

Nicky Monaco

Козак
2 Бер 2026
10
1. Ваш ігровий NickName: Nicky Monaco
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: ні не було
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Микита Величко
6. Ваш тег в Telegram: @x8w8thr
7. Ваш логін в Discord: _nicky52
8. Ваш справжній вік: 23

• Система навчання новачків. Запровадити обов’язкове стажування для нових співробітників, де досвідчені лікарі навчатимуть їх правильному лікуванню, роботі з медичним обладнанням, оформленню документації та якісній RP-взаємодії.
  • Щотижневі медичні заходи. Регулярно проводити безкоштовні медичні огляди, лекції про здоровий спосіб життя, вакцинацію та профілактику захворювань для всіх жителів штату. Це підвищить активність фракції та взаємодію з громадянами.
  • Регулярні тренування. Організовувати спільні тренування з BCSD, LSPD та іншими державними структурами, щоб відпрацьовувати дії під час ДТП, перестрілок, надзвичайних ситуацій та масових інцидентів. Це покращить координацію між державними організаціями.
  • Конкурси серед співробітників. Раз на тиждень проводити конкурс на звання «Найкращий лікар тижня», нагороджуючи найактивніших працівників преміями, грамотами або позачерговими підвищеннями.
  • Покращення роботи диспетчерів. Створити ефективну систему розподілу викликів, щоб скоротити час прибуття медиків на місце події та зробити роботу EMS більш оперативною.
  • Більше RP-ситуацій. Проводити цікаві медичні RP-події: складні операції, масові госпіталізації, епідемії, навчальні тривоги та інші сценарії, які зроблять гру за EMS більш цікавою.
  • Підвищення дисципліни. Впровадити чіткий внутрішній статут, систему заохочень для активних співробітників і справедливі покарання за порушення правил фракції.
  • Кар’єрний розвиток. Запровадити систему підвищень, яка залежатиме від активності, знань RP, дисципліни та успішного складання внутрішніх іспитів.
  • День відкритих дверей. Регулярно проводити екскурсії лікарнею для громадян, знайомити їх із роботою EMS та залучати нових кандидатів до фракції.
  • Дружня атмосфера у колективі. Організовувати внутрішні заходи, вікторини, збори та RP-зустрічі для зміцнення командного духу, щоб кожен співробітник почувався комфортно та мав бажання розвиватися у фракції.​

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я хочу зайняти посаду лідера EMS, тому що хочу розвивати фракцію, зробити її більш активною, організованою та цікавою. Готовий підтримувати дисципліну, допомагати співробітникам, проводити тренування та покращувати взаємодію з іншими державними фракціями. Вважаю, що зможу гідно керувати колективом і зробити EMS ще кращою.
11. Чи маєте ви сформовану команду? Так
12. Місто, в якому живете: Чернігів (на разі за кордоном)
13. Схвалена RP-біографія

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі