Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Прошу апиляцию

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksym_Vendetta

Козак
30 Лип 2026
3
Нікнейм адміністратора
Не знаю
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
Дайте обратную связь
Детальний опис скарги/ситуації
Добрый день у меня возникла такая проблема я устроился на работу в департамент шерифа и хотел работать но мне не повышали ранг по этому поводу я не мог нести службу я взял несколько бронижелетов и продал их на черном рынке после чего меня забанили хотя мне никто не говорил что этого нельзя делать даже другие игроки мне так посоветовали поднять денег прошу разбанить аккаунт потому что продал бронежилеты по незнанию я нормальный игрок доначу в игру просто иногда хочется подурачится на сервере это же все таки игра а не реальная жизнь прошу отнестись с пониманием к моей просьбе
Посилання на докази
https://ukraine-gta5.com.ua/
Яке покарання оскаржуєте
Бан
Добрый день у меня возникла такая проблема я устроился на работу в департамент шерифа и хотел работать но мне не повышали ранг по этому поводу я не мог нести службу я взял несколько бронижелетов и продал их на черном рынке после чего меня забанили хотя мне никто не говорил что этого нельзя делать даже другие игроки мне так посоветовали поднять денег прошу разбанить аккаунт потому что продал бронежилеты по незнанию я нормальный игрок доначу в игру просто иногда хочется подурачится на сервере это же все таки игра а не реальная жизнь прошу отнестись с пониманием к моей просьбе

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Блокування знято не буде, ви не тільки самі це робили, ви щей скидували їх другу, аби він також виставляв на продаж. В амністії відмовлено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі