Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо State | Заявки на посаду лідера Government

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
252
заявки гов.png

лінійка юг.png

Лідер — ключова особа, яка забезпечує розвиток та ефективність організації. На цю посаду потрібна відповідальна людина з високою залученістю та проактивністю, яка готова приділяти значну частину часу своїм обов'язкам. Якщо ви не впевнені у своїй здатності виконувати ці обов'язки, радимо утриматися від подання заявки.

лінійка юг.png

Критерії :

— Вік 16+
— Зрілість, витриманість, вільне володіння письмовою мовою.
— Знання: правил держструктур, правил для лідерів, термінів, усієї інформації про державні структури, знання всієї законодавчої бази.
— Відсутність серйозних порушень
— Готовність приділяти 3+ години щоденно
— Наявність Discord з робочим мікрофоном
— Ідеї щодо розвитку організації​

лінійка юг.png

Форма заявки:
  1. Ваш ігровий NickName:
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
  6. Ваш тег в Telegram:
  7. Ваш логін в Discord:
  8. Ваш справжній вік:
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
  11. Чи маєте ви сформовану команду?
  12. Місто, в якому живете
  13. Схвалена RP біографія:
лінійка юг.png

Додаткова інформація:​
  • Невиконання вимог — відмова.​
  • Неспівпадіння ніка на форумі та в грі — відмова.​
  • Незареєстрована політична партія - відмова​
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.​
  • Копіювання заявки — відмова.​
  • Заявка складена не за формою — відмова.​
  • Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку — відмова.​
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.​
  • Нікнейм має бути Англійською мовою.​
  • Некоректне заповнення заявки та погане оформлення — відмова.

лінійка юг.png

Demian Humanis

Кандидат в Губернатори від "Нова Держава"
19 Тра 2025
119
Ваш ігровий NickName:
Demian Humanis
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так ознайомлений з правилами лідерів, законодавством та основними принципами роботи Government
Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, повністью готовий понести покарання за дочасне покинення посади
Чи був у вас досвід на посаді лідера?:
Так, мав досвід на посаді L LSPD, також неодноразо займав керівні посади в інших держ організаціях в тому числі й Government.
Ваше справжнє прізвище та ім'я:
Костенко Максим
Ваш тег в Telegram:
@naatsoe
Ваш логін в Discord:
naatsoe_
Ваш справжній вік:
20 Повних років
Які в вас є ідеї для фракції:
- Наразі бачу деяки проблеми по законодавству штату тож планую відредагувати законодавство та позакривати в ньому дири.
- Маю людей зацікавлених в житті міста, тож також маємо в планах підвищіти кількість подій що будуть проводитись для громадян як від обличчя Government, так і від обличчя інших організації.
- Маємо плани провести заходи по перевірці та удосконаленю роботи держ організації, через додавання додаткової взаємодії між держ. організаціями.
- Планується введення нових закон про Детективну діяльність в межах штату.
- Надати більше повноважень та обов'язків для департаментів.
- Інтеграція WZL в роботу держ організацій.
- Провести конгрес по новому законодавсту.
Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
Маю досвід в перебувані як на посаді лідера, так і на керівних посадах, в тому числі і Government. Вмію працювати з документами, що теж є важливим для Губернатора. Маю вдосталь часу для того щоб проявляти активність.
Чи маєте ви сформовану команду?:
Так, маю людей готових піти за мною
Місто, в якому живете:
Tübingen, Deutschland
Схвалена RP біографія:
Demian Humanis

Останнє редагування:

Petya Yakuza

Козак
15 Кві 2026
28
Заявка на посаду лідера Government

Ваш ігровий NickName:
Petya Yakuza

Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так, повністю ознайомлений.

Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так, готовий.

Ні, на жаль, не було, але займав високі посади у державних фракціях.

Ваше справжнє прізвище та ім’я: Протас Петро

Ваш тег в Telegram: @str1mixc

Ваш логін в Discord: @str1mixc

Ваш справжній вік: 18

* Проведення різноманітних RP-заходів для зацікавлення працівників і урізноманітнення їх повсякденного життя.
* Преміювання активних співробітників(особисто від себе)
* Збільшення співпраці з різними державними структурами, а саме LSPD, BCSD, US Army, FIB. Добре знаю лідерів цих організацій, тому думаю що у нас була б хороша співпраця.
* Організація зустрічей з керівними посадами державних організацій для спільного обговорення вирішення різноманітних проблем.
* Проводити регулярні перевірки знань працівників.
* Покращення актуальної законодавчої бази, оскільки від багатьох чув незадоволення.
* Прибрання «дирок» законодавчої бази, оскільки з власного досвіду багато працівників державних органів цим користуються.
* Проведення відкритих лекцій для громадян штату щодо їхніх прав та обов'язків, а також ознайомлення з основними законами.

Вважаю себе відповідальною, комунікабельною та справедливою людиною. Умію працювати в команді, швидко приймати рішення та вирішувати конфліктні ситуації. Добре знаю законодавство штату. Готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, підтримувати дисципліну, створювати комфортну атмосферу для співробітників і забезпечувати їм комфортну гру.

Так, маю сформовану команду з активних і відповідальних гравців.

Місто, в якому живете: Вроцлав, Польща.

Схвалена RP біографія:
тиць

Dominik Lemaer

Biana<3
6 Лис 2024
136
1. Ваш ігровий NickName:
Dominik Lemaer
Так
Так
Так, Leader FIB, Leader Army, багато замок та керуючих посад, Адміністратор 5лвл, куратор LSPD/FIB/LIF/GOV
Олег
6. Ваш тег в Telegram:
@lemaer762
7. Ваш логін в Discord:
redroyalty7.62
8. Ваш справжній вік:
20
  • Проведення регулярних відкритих засідань Уряду з громадянами, де кожен зможе поставити питання або запропонувати ідею.
  • Організація державних програм підтримки новачків спільно з EMS, LSPD та іншими фракціями.
  • Створення системи премій для державних службовців за активну роботу та якісне виконання обов'язків.
  • Проведення RP-заходів: пресконференції, дебати, вибори, благодійні акції, економічні форуми та зустрічі з керівниками інших державних структур.
  • Покращення взаємодії між Gov та силовими структурами для проведення спільних операцій і масштабних RP-подій.
  • Впровадження чіткої системи кар'єрного росту, щоб кожен співробітник бачив перспективу розвитку.
  • Створення відділу контролю якості роботи співробітників для підтримки дисципліни та високого рівня RP.
  • Регулярне оновлення законодавства та інформування громадян про всі зміни.
  • Раз на тиждень запровадити збори лідерів фракцій, з обговоренням ідей, правок до законів і тд.
Я відповідально ставлюся до будь-якої посади, вмію працювати з колективом, швидко приймаю рішення. Моя мета — створити активний уряд, який буде не просто видавати ліцензії чи документи, а стане центром якісного RP, а то те що зараз кейси чи суди раз на місяць це погано. Я вмію організовувати людей, вирішувати конфліктні ситуації та підтримувати дисципліну, при цьому залишаючись відкритим до пропозицій від складу. Готовий приділяти достатньо часу розвитку фракції, проводити цікаві RP-заходи та підтримувати високий онлайн і активність співробітників.
Так
12. Місто, в якому живете:
Київ
13. Схвалена RP біографія:

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
252
результат.png

Схвалені кандидати:
Dominik Lemaer
Petya Yakuza
Demian Humanis
John Humanis

лінійка юг.png

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації Government, буде 28.07.2026 о 20:00 за Київським часом.
[по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково буде повідомлено]

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord UKRAINE GTA V.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Спілкування 1" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також прошу змінити NickName в Discord по формі [К/L GOV].

Останнє редагування:

John Humanis

Козак
7 Жов 2025
5
Ваш ігровий NickName:
John Humanis
Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:
Так ознайомлений з усіма правилами
Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
Так, готовий
Так, мав досвід на посаді деп лідера LSPD, також займаю посаду Head IAD в BCSD
Ваше справжнє прізвище та ім'я:
надам інформацію адміністрації з метою збереження персональних даних
Ваш тег в Telegram:
@tif9980
Ваш логін в Discord:
tif088
Ваш справжній вік:
34
Перепрацювання діючого законодавста;
Надання більше складової РП в роботі уряду
Реформа адвокатури, запровадження приватних та державних адвокатів
Повна взаємодія з усіма фракціями
Розширення контрольних повноважень міністерсв
Маю всі якості щоб організувати потрібну роботу крутої команди в наявності
Так, маю команду
Місто, в якому живете:
Полтава, Україна
Схвалена RP біографія:
RP-BIO

Charlie Juicy

Отаман
10 Гру 2024
20
1. Ваш ігровий NickName:
Charlie Juicy
Так
Так
Так, Leader GOV, Dep.Head HRE, керуючих посад, хелпер, Генеральний Прокурор Stake RPx1 Прокурор інший проєкт Прокурор
Максим
6. Ваш тег в Telegram:
maksik214
7. Ваш логін в Discord:
blaze_1echo
8. Ваш справжній вік:
21

1. Програма Голос громадян​

Раз на тиждень проводити відкриту зустріч із мешканцями штату. Кожен зможе поставити питання, запропонувати зміни до законів або повідомити про проблему. За результатами зустрічі Government публікує перелік рішень і строки їх виконання.

2. Щомісячна оцінка державних структур​

Наприкінці кожного місяця оцінювати роботу LSPD, BCSD, FIB, EMS, ARMY та Government за конкретними критеріями: активність, дисципліна, взаємодія з громадянами та дотримання законодавства. Найкраща організація отримує подяку Губернатора, а тій, що має недоліки, надається час для їх усунення.

3. Програма Чесна служба​

Запровадити внутрішні перевірки державних службовців на знання законодавства, статутів і службової етики. Мета не покарати, а допомогти працівникам підтримувати високий професійний рівень.

4. Благодійний фонд Government​

Організовувати благодійні заходи, аукціони та концерти, кошти з яких спрямовувати на допомогу новим громадянам штату або фінансування державних ініціатив. Це також стане чудовою можливістю для співпраці Government з іншими державними організаціями.

5. Програма Новий закон щотижня​

Щотижня Парламент розглядатиме щонайменше один законопроєкт або зміни до чинного законодавства. Пропозиції можуть подавати не лише депутати, а й керівники державних структур та громадяни через офіційні звернення. Це зробить законодавство більш сучасним і дозволить швидше реагувати на потреби штату.
Вважаю, що саме я повинен зайняти посаду Губернатора, адже маю достатній досвід роботи в державних структурах, добре знаю законодавчу базу та розумію принципи роботи Government. Для мене ця посада — це не статус, а відповідальність перед усім штатом. Я хочу зробити Government активною та відкритою організацією, яка не лише реагує на проблеми, а й працює на їх випередження. Планую регулярно проводити засідання Парламенту, удосконалювати законодавство, підтримувати державні структури та організовувати заходи для громадян. Вмію працювати в команді, приймати виважені рішення та нести відповідальність за них. Саме тому впевнений, що зможу гідно виконувати обов'язки Губернатора та сприяти розвитку штату.
Так,
12. Місто, в якому живете:
ІФ
13. Схвалена RP біографія: тиць
14. Політична Партія тиць

Останнє редагування:

Henry Barrington

Director of the Internal Security Department
13 Лис 2024
65
  1. Ваш ігровий NickName: Henry Barrington.
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так.
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так.
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так звісно був. Раніше займав лідерські посади, а саме: U.S Army, та пару місяців назад був Віце-Губернатором достатній час.
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Даскалюк Богдан.
  6. Ваш тег в Telegram: @serhiyovich_1.
  7. Ваш логін в Discord: serhiyovych1.
  8. Ваш справжній вік: 21.
  9. Які в вас є ідеї для фракції: Ну саме головне це - Зробити активну робочу структуру! Чесно кажучи ідей дуже багато, але реалізувати всі і зразу буде дуже важко. Тому, я зроблю акцент на деяких із пропозицій:

1. "Координаційна рада". Раз на тиждень проводити "IC"-засідання з керівниками всіх державних структур для аналізу їхньої роботи, вирішення проблем і планування спільних заходів.

2. "Система державних перевірок".
    Запровадити планові та позапланові перевірки державних організацій із публікацією офіційних висновків та рекомендацій.

3. "Мотивація державних службовців". Запровадити систему державних нагород, подяк та премій за активну їхню роботу.

4. "Законодавчі ініціативи". Активно працювати над оновленням законодавчої бази, вносити поправки та нові законопроєкти.

5. "Дні відкритих дверей у Капітолії". Раз на тиждень проводити прийом громадян, де кожен зможе подати звернення, пропозиції або скаргу на громадян, держ.службовців.

6. "Масштабні RP-заходи". Регулярно організовувати навчання, конференції, пресконференції та міжфракційні операції та надзвичайні ситуації.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Вважаю, що маю достатній досвід роботи в державних структурах. Вмію організовувати команду, швидко приймати рішення й підтримувати дисципліну. Моя мета - зробити "Government" активною фракцією, яка не просто виконує свої обов'язки, а створює якісний "RP" для всього проєкту. А також маю бажання знову спробувати себе на посаді, але вже вищого рівня.
  11. Чи маєте ви сформовану команду? Так є частково. Але і буду радий новій команді для мене це не в перше.
  12. Місто, в якому живете: Murcia.
  13. Схвалена RP біографія: Посилання

Останнє редагування:

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
252
результат.png

Схвалені кандидати:
Dominik Lemaer
Petya Yakuza
Demian Humanis
John Humanis
Henry Barrington
Charlie Juicy

лінійка юг.png

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації Government, буде 28.07.2026 о 20:00 за Київським часом.
[по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково буде повідомлено]

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord UKRAINE GTA V.
Всіх прошу знаходитись в каналі "Спілкування 1" за 10 хвилин до початку співбесіди.
Також прошу змінити NickName в Discord по формі [К/L GOV].

Хто переглядає цю тему (Всього: 3, Учасників: 2, Гостей: 1)

Угорі