Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Важливо State | Заявки на посаду лідера LSPD

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
239
лідер лспд.png

лінійка юг.png

Лідер — ключова особа, яка забезпечує розвиток та ефективність організації. На цю посаду потрібна відповідальна людина з високою залученістю та проактивністю, яка готова приділяти значну частину часу своїм обов'язкам. Якщо ви не впевнені у своїй здатності виконувати ці обов'язки, радимо утриматися від подання заявки.

лінійка юг.png

Критерії :

— Вік 16+
— Відіграних на сервері 100+ годин
— Зрілість, витриманість, вільне володіння письмовою мовою
— Знання: правил держструктур, правил для лідерів, RP термінів
— Ознайомлення: інформації про державні структури, законодавчої бази
— Відсутність серйозних порушень
— Готовність приділяти 3+ години щоденно
— Наявність Discord з робочим мікрофоном
— Ідеї щодо розвитку організації
— Схвалена RP біографія

лінійка юг.png

Форма заявки:
  1. Ваш ігровий NickName:​
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?:​
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:​
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:​
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:​
  6. Ваш тег в Telegram:​
  7. Ваш логін в Discord:​
  8. Ваш справжній вік:​
  9. Які в вас є ідеї для фракції:​
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:​
  11. Чи маєте ви сформовану команду?​
  12. Місто, в якому живете:​
  13. Схвалена RP біографія:​
лінійка юг.png

Додаткова інформація:​
  • Невиконання вимог — відмова.​
  • Неспівпадіння ніка на форумі та в грі — відмова.​
  • Дві та більше заявки від однієї людини — відмова.​
  • Копіювання заявки — відмова.​
  • Заявка складена не за формою — відмова.​
  • Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку — відмова.​
  • Нікнейм має бути Англійською мовою.​
  • Некоректне заповнення заявки та погане оформлення — відмова.​

Dominik Lemaer

Biana<3
6 Лис 2024
135
  1. Ваш ігровий NickName: Domninik Lemaer
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, UG 5 лідер FIB, лідер ARMY, заступник лідера FIB, також старший адміністратор і куратор FIB/GOV/LSPD/LIF
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олег
  6. Ваш тег в Telegram: @lemaer762
  7. Ваш логін в Discord: redroyalty7.62
  8. Ваш справжній вік: 20
  9. Які в вас є ідеї для фракції:
    • Закріпити екіпажі за конкретними районами міста.
    • Перед кожною зміною проводити обов'язковий брифінг із постановкою завдань.
    • Після кожного серйозного виклику складати детальний рапорт і проводити короткий розбір дій екіпажу.
    • Використовувати принцип "Community Policing" — офіцери регулярно спілкуються з громадянами, а не лише реагують на виклики.
    • Атмосфера всередині фракції
    • Проведення щотижневих стройових перевірок.
    • Урочисте вручення нових звань у присутності всього складу.
    • Церемонії прийняття присяги новобранців.
    • Проведення дисциплінарних комісій за порушення службової етики.
    • Взаємодія з громадянами
    • День відкритих дверей у департаменті.
    • Прийом заяв громадян із повним РП-оформленням.
    • Профілактичні бесіди з водіями замість одразу штрафних санкцій у незначних випадках.
    • Пошук зниклих людей із залученням добровольців.
    • Реалістичність служби
    • Перед початком зміни перевірка спорядження та службового автомобіля.
    • Передача зміни між екіпажами із коротким звітом про ситуацію в місті.
    • Виїзд керівництва на місце особливо тяжких злочинів.
    • Пресбрифінги після завершення великих спецоперацій.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Вважаю, що гідний цієї посади, адже маю необхідний досвід, відповідально ставлюся до своїх обов'язків і готовий приділяти багато часу розвитку LSPD. Моя мета — зробити фракцію активною, дисциплінованою та цікавою для кожного співробітника.
  11. Чи маєте ви сформовану команду? Так, 20+ людей
  12. Місто, в якому живете: Київ
  13. Схвалена RP біографія: https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/dominik-lemaer-rp-біографія.25003/

Sasha Richmond

Козак
25 Бер 2026
4
  1. Ваш ігровий NickName: Sasha Richmond
  2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так
  3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
  4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?: Так, заступник лідераLSPD
  5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Олександр
  6. Ваш тег в Telegram: @Alexsuper7777
  7. Ваш логін в Discord: alexarrd1331
  8. Ваш справжній вік: 25
    • Створити систему наставників для нових співробітників, де досвідчені офіцери допомагатимуть новачкам швидше адаптуватися до служби.
    • Запровадити внутрішні тренування між підрозділами для покращення навичок та командної роботи.
    • Проводити щотижневі збори особового складу, де кожен співробітник зможе висловити свої пропозиції щодо розвитку LSPD.
    • Створити систему відзнак та подяк для активних співробітників за якісну роботу та внесок у розвиток департаменту.
    • Розвивати взаємодію між підрозділами через спільні операції та навчальні заходи.
    • Організовувати RP-ситуації, які виходять за межі звичайних викликів: переговори, розслідування, навчальні операції.
    • Впровадити систему контролю якості роботи офіцерів через аналіз ситуацій та обговорення помилок без зайвої критики.
    • Створити традиції всередині департаменту, які допоможуть сформувати сильний та згуртований колектив.
    • Проводити регулярні зустрічі керівного складу для обговорення стану фракції, роботи окремих відділів та пошуку шляхів покращення.
    • Запустити програму підготовки майбутніх керівників, де перспективні співробітники зможуть отримувати необхідні знання для подальшого підвищення.
    • Проводити щотижневий аналіз службових ситуацій, щоб розбирати допущені помилки, обмінюватися досвідом та покращувати рівень підготовки особового складу.
  10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
    Вважаю, що гідний зайняти посаду лідера LSPD, оскільки маю достатній досвід керування фракціями та розуміння внутрішньої роботи державних структур. За час гри я займав керівні посади, де навчився організовувати роботу колективу, контролювати дисципліну та знаходити підхід до різних людей.Маю чітке бачення розвитку LSPD та готовий приділяти достатньо часу для підтримки активності фракції. Моєю метою є створення організованого, дружнього та професійного колективу, де кожен співробітник матиме можливість розвиватися та отримувати якісний RP-досвід.
    Впевнений, що завдяки досвіду, відповідальності та бажанню розвивати LSPD зможу гідно виконувати обов'язки лідера.
  11. Чи маєте ви сформовану команду? Так, маю сформовану команду, у якій є люди з хорошим досвідом та розумінням роботи державних структур. Вони готові допомагати у розвитку LSPD, підтримувати дисципліну, активність фракції та якісний RP. Кожен учасник команди має свої навички та готовий докласти зусиль для стабільної роботи департаменту.
  12. Місто, в якому живете: м. Черкаси
  13. Схвалена RP біографія: RP Біографія (https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/sasha-richmond-rp-Біографія.25397/#post-78339)

Martin Petrushka

Козак
26 Лип 2025
8
1. Ваш ігровий NickName:
Martin Petrushka
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
звісно
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера?:

ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

Айб Мартін
6.Ваш тег в Telegram:
https://t.me/Martini_ajb ,або @Martini_ajb
7. Ваш логін в Discord:
martini4944
8. Ваш справжній вік:

16

1. Академія з продуманою системою адаптації (Field Training Program)

Замість нудних лекцій у дискорді, зробити навчання повністю інтерактивним.

• Чим займаються: За кожним кадетом закріплюється конкретний FTO (Field Training Officer).

• Ідея для ролеплею: Проведення симуляцій у грі (наприклад, відпрацювання трафік-стопу високого ризику, штурму будівлі, ведення переговорів під час захоплення заручників). Тільки після проходження実чних іспитів "на полі" кадет отримує повноцінний токен/звання.

2. Відділ внутрішніх розслідувань (Internal Affairs Bureau / IAB)
Замість того, щоб бути просто «суворими начальниками», цей відділ створює окрему геймплейну гілку — детективні розслідування всередині поліції.

• Чим займаються: Прихований контроль за чистотою лав (перевірка на хабарі, продаж зброї/наркотиків копами, перевищення повноважень).

• Ідея для ролеплею: Впровадження «агентів під прикриттям» у власні патрулі для перевірки реакції офіцерів на провокації або перевірка зв'язків із кримінальними угрупованнями.

3. А так буду слухати людей і старатися уводити їхні ідеє в дійсність(звісно якщо ідея розумна і має право на життя)

4.посилити співпрацю між державними структурами

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

Лідерські якості та дисципліна:«Я вмію гуртувати навколо себе людиноцентричну та адекватну команду старшого складу. Для мене важливо створити всередині фракції здоровий мікроклімат без токсичності та блатів. Я вмію вирішувати конфлікти стримано, об'єктивно та згідно з правилами сервера.

11.Чи маєте ви сформовану команду?: ні. Я вважаю, що кожен гравець повинен мати шанс проявити себе. Саме тому як лідер я хочу дати можливість усім мотивованим хлопцям і дівчатам розвиватися в LSPD.

12. Місто, в якому живете: Рахів, Закарпатська область.

13.Схвалена RP біографія:
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/martini-petrushka-rp-Біографія.25407/

Останнє редагування:

Lirika

State
Головний Куратор
14 Гру 2024
239
результат.png

Схвалені кандидати:

Sasha Richmond
Dominik Lemaer

Відмовлено:
Martini Maccalister - Неспівпадіння ніка на форумі та в грі.
лінійка юг.png

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації LSPD, буде 25.07.2026 о 20:00 за Київським часом.

[по технічним причинам час може бути змінений, вас про це обов'язково буде повідомлено]

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord UKRAINE GTA V.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Спілкування 1" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також прошу змінити NickName в Discord по формі [К/L LSPD].

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі