Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто 1036 | Чи законні дії працівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Grinch

Козак
17 Чер 2026
29
Нікнейм гравця
Не висвітлило Нікнейм
Статичний ID гравця
29102
Ваш нікнейм
Nazar Grinch
Ваш статичний ID
Мій стат 41931
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
go1od_ діскорд
Суть скарги
я приплив на заборонену рибалку і став афк, приплив працівник ФІБ та зразу накинув кайданки хоча я був без вудки в руках і лежав ще й втопив мене до ПК я підійшов коли вже втопив він мене. Чи вже заборонено перебувати в цьому місці просто так? З чого людина взяла що я ловлю рибу взагалі на яких підставах він це робить? Я довго там був просто афк я не ліг на землю коли його побачив, так з чого він взяв що я ловив рибу?
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
20.07.2026 час таймкоду 00:25 - 1:50
Чи законні дії працівника

Grinch

Козак
17 Чер 2026
29
https://youtu.be/ONFEdT-VnJk
Я його зустрів він говорить що я ховався і заповзав в текстури від нього а насправді навіть біля ПК мене не було

Seroga Di

Куратор
28 Гру 2025
96
Вітаю, шановний гравцю!

Надайте повний відкат протягом 24 годин.​

Grinch

Козак
17 Чер 2026
29
Це є повний відкат в мене записує 2:40 секунд, там видно що немає нікого на горизонті і що я був афк в данний момент, ні камерою ні персонажом рухів не було ніяких

Grinch

Козак
17 Чер 2026
29
Вітаю, шановний гравцю!

Надайте повний відкат протягом 24 годин.​
Тут люди по 30 секунд відкати записують і їх схвалюють, в правилах написано не менше 2:00 хвилин, тому в мене записує 2:40 секунд, тому вважаю це достатнім доказом, для того щоб працівник ФІБ отримав покарання

Grinch

Козак
17 Чер 2026
29
Якби він приплив запитав чи рибалю чи ще щось і не отримав відповіді надів би кайданки, питань немає, але він відразу надів кайданки і сказав що я затриманий за ловлю риби, яку я і не ловив і це видно, вудки в руках не було а він зразу стверджує що я рибалю. Навіть ЛСПД якщо людина афк вони чекають коли людина подасть знаки, або в голосовому чаті або в простому

Seroga Di

Куратор
28 Гру 2025
96
Вітаю, шановний гравцю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:

#29102 - Отримає покарання згідно "Загальні правила":

5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 60хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі