Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Осккарження 1017 | 42167 DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fedot7777

Козак
23 Лют 2025
47
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
14457
Звʼязок з Вами
fedot7777
Детальний опис скарги/ситуації
Вважаю рішення адміністратора щодо видачі мені покарання за п. 5.3 (DB) та п. 5.4 (DM Car) необґрунтованим.

Адміністратор запросив у мене повний відеозапис, мотивуючи це необхідністю повного розгляду ситуації. Я виконав його вимогу та надав повний запис без монтажу.

Однак після його перегляду мені було видано покарання, яке, на мою думку, не відповідає фактичним обставинам події. У зв'язку з цим у мене виникли сумніви щодо об'єктивності розгляду моєї скарги, оскільки складається враження, що повний відеозапис був використаний не лише для перевірки моїх доводів, а й для пошуку будь-яких підстав притягнути до відповідальності саме мене.

Щодо п. 5.3 (DB).

На відеозаписі чітко чути мою реакцію: «Ой, бл*дь», що свідчить про повну несподіваність ситуації. Після того, як по мені відкрили вогонь, я почав маневрувати, внаслідок чого стався випадковий наїзд.

Також прекрасно видно, що після цього я не продовжував здійснювати наїзд, не намагався повторно переїхати гравця та не вчиняв жодних подальших дій, спрямованих на заподіяння йому шкоди. Це, на мою думку, свідчить про відсутність умислу.

Щодо п. 5.4 (DM Car).

На перших секундах повного відеозапису чітко видно, як я намагаюся об'їхати автомобіль, а не навмисно завдати йому пошкоджень. Вважаю, що це також свідчить про відсутність умислу.

Прошу адміністратора надати конкретне обґрунтування прийнятого рішення та зазначити докази:

Прошу провести повторний та неупереджений розгляд моєї ситуації.
Також прошу керівництво адміністрації перевірити правильність дій адміністратора під час розгляду даної скарги та надати оцінку обґрунтованості винесеного ним рішення. На мою думку, під час аналізу відеозапису не було належним чином враховано всі обставини справи, що призвело до помилкової кваліфікації моїх дій. У разі встановлення порушень або недотримання внутрішніх стандартів розгляду скарг, прошу вжити відповідних заходів.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/1017-42167-dm.24814/#post-76950
Яке покарання оскаржуєте
#14457 отримує покарання у вигляді:
5.3. “DB” - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60
5.4. "DM Car" - умисне псування/заподіювати шкоду будь-якому транспортному засобу з або без гравців всередині без вагомої IC причини. | Demorgan 30
Вважаю рішення адміністратора щодо видачі мені покарання за п. 5.3 (DB) та п. 5.4 (DM Car) необґрунтованим.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,263
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. За дм кар вам видали не тоді, коли ви намагались об'їхати якийсь транспорт, ви що на парковці навмисно втаранились, що біля арени. Щодо ДБ, ви самі сказали перед тим, що ви зробите з гравцем.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі