Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Для нокса. Скарга на Катрін та можливо Milana Moore

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim Mcco11

Козак
13 Тра 2026
1
Нікнейм адміністратора
Можливо Milana Moore, Katrin ЗГА
Ваш статичний ID
19725
Звʼязок з Вами
@sm1th37
Детальний опис скарги/ситуації
.
Посилання на докази
https://youtube.com/shorts/_8PavLvGVP8?si=dxUYIkNdoh1qzaGl
Яке покарання оскаржуєте
Блат своїх друзів і залякування зі сторони адміністрації
1 липня приблизно 23:30-00:30 я купив авто LaFerrari за 5кк у гравця який виставив її помилково. Потім через хвилин 10-15 мене телепортували на локацію де був та сама людина у якого я купив авто та адміністраторка якої ніка я не бачив, но мені сказали шо це можливо Milana Moore. У ході нашого діалогу вона поставила мене перед вибором «Або ви повертаєте авто людині, або це буде вважатися за обман та ви будете покарані» Я трохи запереживав та попросив її викликати мені іншого адміністратора щоб почути ще й його думку, мені попався Skezz Yami. Він був на моеї стороні та думки зрівнялись 50/50. Потім коли адміни пішли, людина у якої я купив машину визвав ЗГА Kатрін, яка теж була не на моїй стороні та радила мені прийняти пропозицію продавця у вигляді 5кк компенсації та я йому повертаю авто за ту ж ціну що й купляв тому що ЗГА на 90% була впевнена що у мене заберуть авто, та вона потім передала що пан Нокс був згоден з нею, бо тіпа вона з ним переписувалася тому що він був в укритті через обстріли та не міг приєднатися до нас, на той момент реально в Києві були масштабний обстріл. В мене машину не забрали так як ніяких порушень з моеї сторони не було це був комент пана Нокса. Я думаю що Катрін таким способом хотіла злякати мене. Всього тримали мене приблизно 3 години щоб я віддав авто. В мене є враження що ці 2 адміністраторки працювали з ним по блату, тобто покривали як друга/знайомого. Хотів би помітити те що він не одразу написав скаргу на форум, а звʼязався з адміністрацією через особисті повідомлення. Докази прікріплені

Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,138
Вітаю!
Я знав про цю ситуацію. На той момент мені передали, що ви погодилися повернути автомобіль гравцю, а він зі свого боку мав доплатити вам 5 000 000 ігрової валюти як компенсацію. Після того, як мені повідомили, що ви відмовилися від такого варіанту та хочете, щоб остаточне рішення приймав особисто я, вже наступного дня я переглянув усі наявні докази, зокрема обставини купівлі автомобіля. За результатами перевірки я не побачив підстав для його вилучення, тому автомобіль залишився у вас.

Тому твердження про те, що адміністрація діяла через особисті знайомства чи "по блату", не відповідають дійсності. Адміністрація діяла відповідно до моїх вказівок, яку мала на той момент. Коли стало відомо, що ви не погоджуєтеся на запропоноване вирішення, жодних подальших вимог щодо повернення автомобіля до вас не висувалося. Усі чекали мого рішення, яке було прийняте після перевірки всіх відео доказів.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі