Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kanye West

Шановний гравець
29 Гру 2024
51
Нікнейм адміністратора
Skezz Yami
Ваш статичний ID
10142
Звʼязок з Вами
zsigabot
Детальний опис скарги/ситуації
Даний адміністратор прикриває фаму Якудза всіма можливими способами. Тікети на Ск від вагосів він не бере, тікети зі скаргою на вагасів він бере і пробує максимально виправдити їхні дії. Таке було коли мене зв'язали у гето і тримади 30 хв і без жодних відігровок заставляли вибачатись перед Валерією Якудзою, скез тримав тікет і казав що тут взагалі немає порушень і що все ок і це рп ситуація.

Пів року тому у вас було 5 продажних адміністраторів яким артьом (Стврій Якудза) закидував бабки на біржу, а вони тупо прикривали жопи усім членам сім'ї. Моссад, МІса, Буфало, Азазело і так далі. Самі знаєте де зараз знаходиться більшість цих людей і чим вони займаються. Моя особисто неприязнь до багатьох людей з якудзи якраз за ці випадки які були пів року тому з цими адміністраторами.

Ви закрили очі в листопаді коли безак який зараз в власності Моссада був куплений за ірл гроші Артьомом, як безак від рената ахметова ( казік ) попав в руки Вольтеру це теж дуже цікаве питання і чомусь усім цим ніхто не займався.

Скез носив протягом пару днів тег сервера якудзи у своєму діскорді і коли я про це наголосив йому у тікеті він сказав що такого не було і ( Вам видніше. )

Свага Якудза казав що Скез це його ручний адміністратор який тепає його коли він не встигає на капт чи йому кудись треба в інший кінець карти. Також скез з твінка іноді заходить грати капти за вагосів.

Я розумію що куратор фракції може прикривати жопу своїм людям, але не настільки що він тупо висить над ними в інвізі як ручний адміністратор. Коли мене відкинули хардою прошу подивитись чи був якись тікет який взяв скез, чи він прилетів по повідомленнях в пп.

Будь ласка передивіться за що нас відкинули і яким це способом відбулось. Мене #10142 та #18119.

Скез відкинув нас на 30 днів хардою за оск батьків, при цьому я за 2200 годин на цьому проекті ніразу не мав такого порушення, і я не наговорив нічого на 30 днів харди тим більше, він видав максимально і стільки, скільки йому сказав видати Chak\Volter Yakuza.

Я думаю що ви не хочете призвести це все до такого як було зимою, коли гравці під'їжджали до титулу мафії на якій стояли якудзи і їх зразу відкинули за ск і за ще щось там.

Такими ручними адміністраторами і незрозумілими та неоправданими покараннями і просто хороните сервер і ведете його до такого стану яким він був пів року тому.

Таким чином у вас лишиться тільки сім'я якудза і їхній крутий состав який максимально боїться конкуренції і всього що з цим пов'язано.

Також подивіться як самому Моссаду Якудзі в руки передали бізнес, якщо я не помиляюсь то бізнес не можна передавати на третю особу, що саме і відбулось.

Я розумію, що ви не маєте право показувати відкати адміністраторів, але прошу самим це передивитись і прослідкувати чи не було ніяких порушень зі сторони адміністратора, а також прошу передивитись загалом його відкати, коли він відкидував вагасів. /

Куратор фракції не хоче щоб крайм був реально активним, а робить все щоб одні вагаси тільки там і грали.

В доказах подивіться як він видав тіпу з !!! якудз 15 ХВ!!! за ДМ КАР
Посилання на докази
https://imgur.com/a/MMUPCWj
Яке покарання оскаржуєте
30 днів 4.7 ЗП
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,202
Вітаю, шановний гравцю.

Адміністратор вже поніс дисциплінарне покарання, блокування вам видано правильно, незалежно яка ситуація була, ви порушили правило.
Гравець #4005 отримає перевидачу покарання по правилу 4.6 ЗП.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі