- 29 Гру 2024
- 51
- Нікнейм адміністратора
- Skezz Yami
- Ваш статичний ID
- 10142
- Звʼязок з Вами
- zsigabot
- Детальний опис скарги/ситуації
- Даний адміністратор прикриває фаму Якудза всіма можливими способами. Тікети на Ск від вагосів він не бере, тікети зі скаргою на вагасів він бере і пробує максимально виправдити їхні дії. Таке було коли мене зв'язали у гето і тримади 30 хв і без жодних відігровок заставляли вибачатись перед Валерією Якудзою, скез тримав тікет і казав що тут взагалі немає порушень і що все ок і це рп ситуація.
Пів року тому у вас було 5 продажних адміністраторів яким артьом (Стврій Якудза) закидував бабки на біржу, а вони тупо прикривали жопи усім членам сім'ї. Моссад, МІса, Буфало, Азазело і так далі. Самі знаєте де зараз знаходиться більшість цих людей і чим вони займаються. Моя особисто неприязнь до багатьох людей з якудзи якраз за ці випадки які були пів року тому з цими адміністраторами.
Ви закрили очі в листопаді коли безак який зараз в власності Моссада був куплений за ірл гроші Артьомом, як безак від рената ахметова ( казік ) попав в руки Вольтеру це теж дуже цікаве питання і чомусь усім цим ніхто не займався.
Скез носив протягом пару днів тег сервера якудзи у своєму діскорді і коли я про це наголосив йому у тікеті він сказав що такого не було і ( Вам видніше. )
Свага Якудза казав що Скез це його ручний адміністратор який тепає його коли він не встигає на капт чи йому кудись треба в інший кінець карти. Також скез з твінка іноді заходить грати капти за вагосів.
Я розумію що куратор фракції може прикривати жопу своїм людям, але не настільки що він тупо висить над ними в інвізі як ручний адміністратор. Коли мене відкинули хардою прошу подивитись чи був якись тікет який взяв скез, чи він прилетів по повідомленнях в пп.
Будь ласка передивіться за що нас відкинули і яким це способом відбулось. Мене #10142 та #18119.
Скез відкинув нас на 30 днів хардою за оск батьків, при цьому я за 2200 годин на цьому проекті ніразу не мав такого порушення, і я не наговорив нічого на 30 днів харди тим більше, він видав максимально і стільки, скільки йому сказав видати Chak\Volter Yakuza.
Я думаю що ви не хочете призвести це все до такого як було зимою, коли гравці під'їжджали до титулу мафії на якій стояли якудзи і їх зразу відкинули за ск і за ще щось там.
Такими ручними адміністраторами і незрозумілими та неоправданими покараннями і просто хороните сервер і ведете його до такого стану яким він був пів року тому.
Таким чином у вас лишиться тільки сім'я якудза і їхній крутий состав який максимально боїться конкуренції і всього що з цим пов'язано.
Також подивіться як самому Моссаду Якудзі в руки передали бізнес, якщо я не помиляюсь то бізнес не можна передавати на третю особу, що саме і відбулось.
Я розумію, що ви не маєте право показувати відкати адміністраторів, але прошу самим це передивитись і прослідкувати чи не було ніяких порушень зі сторони адміністратора, а також прошу передивитись загалом його відкати, коли він відкидував вагасів. /
Куратор фракції не хоче щоб крайм був реально активним, а робить все щоб одні вагаси тільки там і грали.
В доказах подивіться як він видав тіпу з !!! якудз 15 ХВ!!! за ДМ КАР
- Посилання на докази
- https://imgur.com/a/MMUPCWj
- Яке покарання оскаржуєте
- 30 днів 4.7 ЗП
.