Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Скарга на модерацію Discord серверу UKRAINE GTA 5.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denny Stafford

Новий гравець
30 Чер 2026
2
1. Discord сервер(-и): Ukraiine GTA V
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: i_z_y_a
4. Суть звернення: Доброго дня, звертаюсь в друге так як відповідь адміністратора мене не влаштувала зовсім . Мені довелось чекати на відповідь більше 24 годин, дата створення 30.06.2026 а відповідь отримав 02.07.2026 так ще й відповів лиш би закрить скаргу, а не допомогти гравцю. СКАРГА НА МОДЕРАЦІЮ. Мій аккаунт був прив'язаний наступними захистами: e-mail>пароль>2FA на що мені надали відповідь цитую:

Вітаю.

У будь-якому випадку відповідальність за акаунт несе його власник, незалежно від того, чи був він зламаний. Ви могли подбати про безпеку свого акаунта, підключивши всі доступні способи захисту в Discord.

Покарання видано вірно, в оскарженні відмовлено. Спробуйте пізніше написати оскраження.

Виникає питання наступне, як я ще міг подбати про безпеку свого акаунта ще при повній прив'язці, і до вашого відома це був массовий взлом діскорд акаунтів так як подібне поширилось на багато інших акаунти. Тож я вважаю відповідь адміністратора максимально не коректна. Прошу скаргу розлгянути старшим адміністраторам. Та передивитись блокування мого акаунта.
5. Докази (скріншоти/відео):
1783076148595.png

1783076415329.png

1783076542002.png

6. Дата видачі покарання: 19.11.2025

Daniil Perets

Мл.Адміністратор
6 Гру 2024
168
Вітаю.

Скаргу передано на розгляд Керівнику Технічної Підтримки.
Відповідь буде надана протягом 3-х робочих днів. У разі необхідності — строк розгляду може бути довшим.

Sem Rikler

КТП
Керівник тех.підтримки
9 Жов 2024
487
Вітаю! Не потрібно переходити на будь які посилання на сервера Discord якщо не знаєте що це за посилання.
Ви перейшли відповідно получили взлом акаунта.
Потрібно завжди обдумувати рішення які ви робите.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі