- 5 Лип 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Lirika #4177
- Ваш статичний ID
- 41119
- Звʼязок з Вами
- DS: so1l1n TG: @Nevasho_Kto
- Детальний опис скарги/ситуації
- Контекст: Всі гравці армії були забанені 02.07.2026 орієнтовно о 22:00-23:30, я в свою чергу був відправлений в бан за 1.41 ПДО, і був достроково звільнений з армії через куратора армії Kaia Swarovski із-за бана лідера і його заступників.
05.07.2026 - був звільнений з бану і повернувся до гри, я в свою чергу бачу що державне майно не було конфісковано, броня, зброя, і інше, було у інвентарі, знаючи про примітку до правила 1.32.
Примітка: перед звільненням працівник державних структур повинен повернути всю амуніцію, яка була отримана/створена в фракції, якщо така залишилась у гравця.
Яким чином я міг повернути амуніцію, якщо я з армії був звільнений куратором під час бану? Викинути? Контактів до кураторів я не мав, була б можливість, віддав би це все без заперечень.
Якби я був досі в армії, або звільнявся би не повернувши майно, то тоді б я не заперечував, але я став звичайним громадянином після закінчення бану, і відправили в бан за продажу держ. амуніції, не маючи уточнень чи будучи в армії чи будучи громадянином це заборонено. При цьому починаючи з нуля, не перебуваючи ні в яких державних структурах, не маючи можливість повернути все майно хочаб куратору, і майно не було конфісковане адміністрацією під час бану.
Прошу, будь-ласка, амністію на перший час, віддам все майно з армії з кінцями, прошлий бан я відсидів заслуженно за свої дії, но на 15 днів бана цей раз - це забагато, я тільки почав знову грати в нових обставинах після бану.
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/p/wH5b4eO
- Яке покарання оскаржуєте
- 1.32 ПДО
-
Останнє редагування: