Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Skezz Yami незгідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Natsuko

Козак
30 Лип 2025
14
Нікнейм адміністратора
Skezz Yami
Ваш статичний ID
23503
Звʼязок з Вами
DS mykytavolk_24888
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу переглянути рішення щодо виданого мені покарання.

Вважаю, що в даній ситуації адміністратор не мав достатніх підстав для видачі покарання, оскільки відеофіксація, на яку спирається скарга, починається вже із середини конфліктної ситуації. На відкаті відсутній початок подій, тому неможливо об'єктивно встановити, що саме стало причиною моїх подальших дій.

Без повного відеозапису неможливо визначити, хто був ініціатором конфлікту, які дії відбувалися до початку запису та чи були обставини, що могли вплинути на розвиток ситуації. Фактично адміністратор зробив висновок лише на основі неповного фрагмента, який не відображає повної картини.

Вважаю, що покарання має видаватися лише за наявності повного та достатнього обсягу доказів. У цьому випадку доказова база є неповною, тому прошу скасувати видане мені покарання, що відкат не демонструє початок ситуації та не дозволяє об'єктивно оцінити всі обставини.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%962606-%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%B9-23503-5-9-5-2-3-5-10-1-10.24651/
Яке покарання оскаржуєте
всі покарання які видали по скарзі
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,207
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання в вигляді Warn за 1.10 ЗП буде знято, інші видано правильно, якщо у вас є відеофіксація, яке заперечує це, надайте мені в особисті повідомлення у діскорд katyasokaal.
Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі