Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Cкарга на Danichka Swarovski

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pupesss

Пупка
30 Жов 2025
26
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
27952
Звʼязок з Вами
ds pupesss
Детальний опис скарги/ситуації
Відіграла на сервері 2260 годин, і за весь цей час ні в одного адміністратора, включно з вищим керівництвом, жодного разу не виникало питань щодо мого імені Pupa.

Даний адміністратор раніше був куратором BCSD, неодноразово бачив мене на сервері та розглядав мої тікети. У той період жодних претензій чи зауважень щодо мого нікнейму не було.

Аналогічна ситуація і з Government. З моменту вступу до фракції я постійно перебувала в її складі. Адміністратор неодноразово мене бачив, проте жодних питань щодо мого нікнейму також не виникало.

Саме тому мені незрозуміло, з яких причин лише зараз, після понад 2260 відіграних годин, було прийнято рішення зобов'язати мене змінити нікнейм. Якщо протягом усього цього часу він не порушував правила, не викликав жодних зауважень ні в адміністрації, ні у вищого керівництва.

Я не погоджуюся з цим рішенням, оскільки вважаю його необґрунтованим. Правила щодо нікнеймів існували й раніше, однак за весь час мого перебування на сервері жоден адміністратор не вказував на будь-яке порушення з мого боку.
Посилання на докази
https://imgchest.com/p/dl7ppg86k7o
Яке покарання оскаржуєте
Зміна ніку
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,225
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Вас буде випущено.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі