Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baskov

Шановний гравець
18 Лип 2025
147
Нікнейм гравця
Vlad Brest
Статичний ID гравця
10639
Ваш нікнейм
Khariton Baskov
Ваш статичний ID
20916
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
@Deniskl6 Telegram
Суть скарги
Я не писав нічого поганого та не порушував субординацію. Під час розмови звертався до всіх виключно на ви, поводився коректно та ставив лише конструктивні запитання. Зокрема, поцікавився, хто саме заборонив виїжджати в соло-патруль, оскільки хотів отримати відповідь на це питання. Жодних внутрішніх конфліктів я не створював і ні з ким не конфліктував. Просто долучився до розмови та висловив свою думку в межах нормального спілкування. Не ображав нікого, не провокував суперечок і не допускав неповажного ставлення до керівництва чи співробітників. Саме тому мені незрозуміло, за що я отримав ЗЧС. Якщо вже розглядати цю ситуацію як порушення, то, на мою думку, більше підходив би ЧС БЦСД, якщо для цього були підстави. Однак мені було видано саме ЗЧС, хоча фактично жодних серйозних порушень з мого боку не було. Тому хотів би отримати конкретне пояснення, які саме мої дії стали причиною такого рішення
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
20.06.2026
-

Kaia Swarovski

Куратор
14 Гру 2024
165
Вітаю шановний гравець!

Скарга на розгляді, очікуйте на відповідь ГК STATE.

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,102
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу та детально ознайомившись із ситуацією, виношу наступний вердикт:

Чорний список видано правомірно. Ви маєте великий досвід роботи у державних структурах, зокрема перебували на посаді заступника лідера. Запитання такого плану з вашого боку виглядають радше як свідома провокація, аніж як реальне уточнення інформації, яка вас цікавить. Важко повірити, що, займаючи таку високу керівну посаду, ви не знали відповіді на це питання.

Влаштовувати балаган в чаті організації не є нормою. Наразі жодних порушень не виявлено.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі