Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Danichka Swarovski I 1.10 ПСД

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Grey

Козак
22 Жов 2024
19
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
33668
Звʼязок з Вами
ivannigo.
Детальний опис скарги/ситуації
Я перебував на дамбі разом зі своїми колегами. У певний момент захотів зробити скріншот як доказ того, що був присутній на місці. На жаль, у той момент мої руки були зайняті, оскільки в одній руці я тримав телефон та розмовляв по ньому.
Оскільки клавіші Windows та F12 знаходяться на значній відстані одна від одної, мені довелося натиснути клавішу Windows ліктем. Під час цього я випадково зачепив клавішу Ctrl, через що активувалася системна анімація «лежати».
Після цього мене було покарано за порушення пункту 1.10 ПСД. Вважаю це непорозумінням, оскільки активація анімації відбулася випадково, без наміру порушувати правила. Крім того, анімація, що активується через Ctrl, є системною, а такі дії, як сидіти або лежати, є природними та використовуються в реальному житті.
Прошу врахувати наведені обставини під час розгляду даної ситуації.
Посилання на докази
https://youtu.be/jBdaz_Q9Te8
Яке покарання оскаржуєте
Деморган на 30хв 1.10 ПСД
  1. Нікнейм адміністратора: Danichka Swarovski
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Ivan Grey 33668
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): дс: ivannigo.
  4. Суть скарги: Я перебував на дамбі разом зі своїми колегами. У певний момент захотів зробити скріншот як доказ того, що був присутній на місці. На жаль, у той момент мої руки були зайняті, оскільки в одній руці я тримав телефон та розмовляв по ньому.
    Оскільки клавіші Windows та F12 знаходяться на значній відстані одна від одної, мені довелося натиснути клавішу Windows ліктем. Під час цього я випадково зачепив клавішу Ctrl, через що активувалася системна анімація «лежати».

Після цього мене було покарано за порушення пункту 1.10 ПСД. Вважаю це непорозумінням, оскільки активація анімації відбулася випадково, без наміру порушувати правила. Крім того, анімація, що активується через Ctrl, є системною, а такі дії, як сидіти або лежати, є природними та використовуються в реальному житті.

Прошу врахувати наведені обставини під час розгляду даної ситуації.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://youtu.be/jBdaz_Q9Te8
  6. Дата видачі покарання: 16.06.2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання буде знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі