- 13 Гру 2024
- 3
- Нікнейм гравця
- #23136 ?
- Статичний ID гравця
- Ваш нікнейм
- Zak Toretto
- Ваш статичний ID
- 3300
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- DS: drogbat1
- Суть скарги
- Опис ситуації:Я спокійно займався ігровим процесом, а саме лутав смітник на території гетто. Я був абсолютно цивільним, перебував без маски та не мав у руках жодної зброї (що чітко видно на відеозаписі). Ніякого IC діалогу чи конфлікту між нами не було. Гравець зі статичним ID #23136 під'їхав/підійшов і без жодної на те IC причини відкрив по мені вогонь та вбив, чим грубо порушив правила серверу (DM).
Порушені пункти правил:
- 5.2. “DM” - DeathMatch — Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу. (Я просто лутав смітник, загрози життю гравця не було, образи чи кримінальні дії з мого боку були відсутні, відповідно, жодної IC причини для стрілянини гравець не мав).
Тайм код 4:44
- 5.2. “DM” - DeathMatch — Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю без IC причини та IC діалогу. (Я просто лутав смітник, загрози життю гравця не було, образи чи кримінальні дії з мого боку були відсутні, відповідно, жодної IC причини для стрілянини гравець не мав).
- Доказ порушення з боку іншого гравця
DM
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
www.youtube.com
- Дата та таймкод порушення
- 18:13 16.06.2026
Скарга на гравця