Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Obama Vikinkum

Шановний гравець
14 Січ 2026
115
Нікнейм адміністратора
Kaia Swarovski
Ваш статичний ID
31019
Звʼязок з Вами
tochnistdrugeimia
Детальний опис скарги/ситуації
Добрий день, Шановна Катерино! Сьогодні сталась дуже не приємна ситуація у вигляді деморгану в 90 хв. Ми з моєю червоною бандою поїхали займатись реальними крайм діями, а саме перекриттям поставки матеріалів, щоб мати з чого крафтити револьвери та бронежилети. Проте під час перекриття, поставивши свій красивий Benefactor J900 Boostline Червоного хромового кольору, я отримав покарання у вигляді деморгану за правило: 2.8. Перехоплення постачання повинно здійснюватися на транспорті, забарвленому у колір фракції.| Demorgan 90 хвилин. Можливо проблема в редуксі адміна, так як без редукса видно , що машина червоного кольору, так як і з більшістю редуксів(Буває, що на редуксах дуже сильно викручені бліки, і машина здається просто срібною). Я захотів вирішити проблему на місці, викликати адміна в офіційний дс канал та показати на демонстрації авто,проте адмін не вислухав мене. На мою думку покарання видано невірно, бо наскільки я пам’ятаю The Bloods Gang має основним кольором якраз таки червоний. Попрошу випустити мене з деморгану та видати компенсацію у вигладі 1.000.000 ігрової валюти за моральну шкоду(Мені здається це не моя проблема, що в людини не видно, що авто червоного кольору, функціонально в ЛСК воно червоне, і у всіх в кого не спитаю також червоне). Прошу переглянути компетенцію даного адміна, видати дисциплінарне стягнення,так як людина видає покарання ні за що, бо їй так захотілося. Нижче прикріплю фото авто від різних людей, щоб було наглядно видно як воно виглядає з різними редуксами:

upd: Заодно хотів би пом'якшення покарання 3.6 З.П.. На мою думку,на перший раз видавати бан за: "Передай привіт своїй шизі", є не розумно, і можна перевидати на мут.
Посилання на докази
https://imgpile.com/p/d3r8kzP#KsdtgBA
Яке покарання оскаржуєте
Demorgan 90 хвилин
Ban 3 дня
.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви самі зазначили, що колір машини у всіх відображається по-різному. Якщо ви знаєте про цю неоднозначність, то не використовуйте такий транспорт, щоб не створювати спірних ситуацій. Навіть якщо ви не згідні з покаранням, спілкуватися з адміністрацією в такому тоні заборонено навіть у тікеті. Покарання на перший раз буде знято, не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі