Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто №8126 | Провокація та образи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryan Bennet

Козак
15 Січ 2026
26
Нікнейм гравця
Невідомо
Статичний ID гравця
6879
Ваш нікнейм
Ryan Bennet
Ваш статичний ID
6738
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
ДС ryanrory
Суть скарги
Даний гравець підійшов до мене та почав ображати мою дружину через те, що його друг раніше порушив правило MDM і отримав покарання у вигляді 5 днів блокування за скаргою на форумі.
Після почутих образ на адресу моєї дружини я почав відповідати йому в схожій манері. Однак хочу наголосити, що саме цей гравець першим перейшов на особистості та протягом усього діалогу продовжував висловлювати образи й провокації.
Окрім цього, у розмові звучали неприйнятні висловлювання, зокрема згадки про «Груз 200» та інші образливі фрази, які є неприпустимими та порушують правила проєкту.
Прошу уважно розглянути надані докази та видати гравцеві справедливе покарання відповідно до чинних правил сервера.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
14.06.26 00:30-04:58
-

Young Thug

From LA to Ukraine
Мл.Адміністратор
5 Лип 2025
55
Вітаю!

На розгляді!

Останнє редагування:

Young Thug

From LA to Ukraine
Мл.Адміністратор
5 Лип 2025
55
Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #6879 отримує покарання за порушення:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Покарання: Ban - 5 днів.

Гравець #6738 отримує покарання за порушення:

4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на його персонажа в рамках РП-ситуації, заборонені та караються як OOC образи. | Mute 30-360 хвилин / Ban 1-14 днів / HardBan 1-7 днів.

Покарання: Mute - 180 хвилин.

Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі