Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено "D.Perets" | "Образа проекту"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

boo

Новий гравець
25 Гру 2025
3
Нікнейм адміністратора
D.Perets
Ваш статичний ID
18443
Звʼязок з Вами
bicepskill.
Детальний опис скарги/ситуації
Як завжди на вихідних ввечері хочеться просто покататись в таксі на серві, поспілкуватись поки їдеш і т.д . Пвісля того як влаштувався стоя очікував замовлення, підїжає люди на ламборгіні з номерами комета і просто вистрілює в мене, але не влучно, він мабуть думав я афк стою, я вирушив за ним і просто запив для чого він це робить після чого отримав кіл, тай щеймоє авто було ростріляне і заправлене дешевим бензином.Після чого звернення в репорт, не дочекався допомоги, а просто відправили на форум, (граю рідко і постійно відправляють на ФОРУМ), після чого я поїхав забрати своє авто де і побачив що воно щей і ростріляне. Коли сів в нього, приїхав тей самий чоловік і почав обзиватися, я просто вигорів і написав гадості адміну через те що він ніяк не відреагував, а міг просто погледіти за мною і все б побачив. дослівно я сказав : " якщо не розгялнеш адекватно цей репорт я лівну н** з цього дно проекту!". Зараз розумію що не згідний з цими словами, доказом цього є те що привів на сервер багато знайомих. І сам відіграв більше 2000годин . Але чому було так написано!? Тому що вже неоднаразово звертався до репорту, звертатись стараюсь коли дійсно є серйозні порушення, або баги, і завжди одне і те саме або відповідь приходить через 30 хв, або ігнор. Тому так склалась ситуація. Хотілось би звернутись з проханням перевірити даного адміна на адекватність, бо за те що я написав могло б бути попередження або варн, але ж ніяк не перманент це ж смішно. В тому ж плані що він не виконав свої обов*язки належним чином. Можливо в нього в цей час були свої справи. Або можливо це буй його друг, якого він прикриває, минулого року з таким вже стикався на сервері.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/forums/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B4%D0%BC%D1%96%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%8E.8/post-thread
Яке покарання оскаржуєте
Перманент. Мені здається це за надто .
  1. Нікнейм адміністратора:D.Perets
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Boo Denaro 18443
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): bicepskill.
  4. Суть скарги: Як завжди на вихідних ввечері хочеться просто покататись в таксі на серві, поспілкуватись поки їдеш і т.д . Пвісля того як влаштувався стоя очікував замовлення, підїжає люди на ламборгіні з номерами комета і просто вистрілює в мене, але не влучно, він мабуть думав я афк стою, я вирушив за ним і просто запив для чого він це робить після чого отримав кіл, тай щеймоє авто було ростріляне і заправлене дешевим бензином.Після чого звернення в репорт, не дочекався допомоги, а просто відправили на форум, (граю рідко і постійно відправляють на ФОРУМ), після чого я поїхав забрати своє авто де і побачив що воно щей і ростріляне. Коли сів в нього, приїхав тей самий чоловік і почав обзиватися, я просто вигорів і написав гадості адміну через те що він ніяк не відреагував, а міг просто погледіти за мною і все б побачив. дослівно я сказав : " якщо не розгялнеш адекватно цей репорт я лівну н** з цього дно проекту!". Зараз розумію що не згідний з цими словами, доказом цього є те що привів на сервер багато знайомих. І сам відіграв більше 2000годин . Але чому було так написано!? Тому що вже неоднаразово звертався до репорту, звертатись стараюсь коли дійсно є серйозні порушення, або баги, і завжди одне і те саме або відповідь приходить через 30 хв, або ігнор. Тому так склалась ситуація. Хотілось би звернутись з проханням перевірити даного адміна на адекватність, бо за те що я написав могло б бути попередження або варн, але ж ніяк не перманент це ж смішно. В тому ж плані що він не виконав свої обов*язки належним чином. Можливо в нього в цей час були свої справи. Або можливо це буй його друг, якого він прикриває, минулого року з таким вже стикався на сервері.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): Відсутні
  6. Дата видачі покарання: 11 Червня 2026

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,264
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Якщо адміністрація не бачить порушень, а у вас є відеодокази, то ви маєте створювати скаргу на гравця. Часто адміністрації не вдається швидко реагувати на тікет, особливо коли ви його написали будучи вже мертвим або пройшло половини дій з цього моменту. Якщо ж побачать порушення, то відповідно покарають. Тим що ви напишете скаргу, дасте повне відображення тієї ситуації, що у вас трапилась. В амністії відмовлено, подайте через 30 днів повторно.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі