- 2 Січ 2025
- 17
- Нікнейм гравця
- Denis Dragon
- Статичний ID гравця
- 19686
- Ваш нікнейм
- Ronald Kray
- Ваш статичний ID
- 6558
- Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
- yurii_yam
- Суть скарги
- Працюючи далекобійником довозив замовлення й по дорозі мене зустрів шериф, він розвернувся й їзав заду мене з включеними мигалками але при цьому не даючи жодних вимог для зупинки, потім він відкрив вогонь по авто без жодних вимог та попереджень. Після чого він підійшов до авто й сказав даю дві секунди щоб я вийшов, потім застосував тайзер через закриті двері та скло авто й викинув мене на землю й накинув кайданки, потім повів до авто, став щось розказувати не зрозуміло й казати що написав адміну (хоча це рп процес) посадив й повіз в відділ BCSD , по дорозі сказав що інкримінує статтю образу держ службовця але причину зупинки й на підставі чого я затриманий не пояснив лише сказав що йому байдуже але ненормативною лексикою , в вділку сказав що так хоче й йому все одно, також не надав змоги скористатися послугами адвоката, не пояснивши нічого посадив до вязниці. Рахую поведінку даної особи як NON RP COP. З моєї сторони було сказано багато матюків але в даній ситуаціїї інакше не можна так як працівник держ структур має дотримуватись RP моделі свого персонажу, чого дана особа не зробила а вела себе похабно тому й спілкування з ним було на відповідному рівні.
- Доказ порушення з боку іншого гравця
Video Project 11
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
youtu.be
- Дата та таймкод порушення
- 11.06.2026 00:07 , 01:08, 01:17, 11:00, 11:30, 11:40, 11:45
NONRPCOP